Κάποιοι θεωρούν τις "κοντές" μειονέκτημα... Οι υπόλοιποι διαβάζουν Τετρακίνηση Mag!

Το Ελληνικό περιοδικό για το 4Χ4 και το Off Road

Τεύχος 94

Pilot Beach Resort 24 Hours RR 2014

Τεύχος 93, Νοέμβρης - Δεκέμβρης 2013

6. ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΑ ΝΕΑ
Ford Edge Concept, Mercedes GLA 45 AMG, facelift για το Ssang Yong Korando, Volvo Concept XC Coupe, Βράβευση του περιοδικού από την Unesco, νέο μικρό SUV από την Audi, ρεκόρ πωλήσεων για την Jeep το 2013.

12. ΝΕΑ ΠΡOΙΟΝΤΑ
Έξυπνες λύσεις για Defender 90-110, Warrior Winches, οικονομικός αγωνιστικός εξοπλισμός από την 4 Wheelers House, νέα ελαστικά από τη Fedima, πρόσθετα για νέους κινητήρες από τη Redex.

16. Δοκιμή: ΤΟΥΟΤΑ RAV4 2013
Η τέταρτη γενιά είναι ουσιαστικά η πρώτη που ξεφεύγει από τα δεδομένα που έθεσε το RAV4 πριν 20 σχεδόν χρόνια και προσδιόρισαν τα όρια μίας νέας κατηγορίας αυτοκινήτων που έμελε να πετύχει φοβερά.

22. Δοκιμή: SUZUKI SX4 S-CROSS 1.6 CVT
To S-Cross είναι ουσιαστικά η πρώτη προσπάθεια της Suzuki στο κομμάτι των ποιοτικών μεσαίων επιβατικών, αφού ξεφεύγει τόσο από τα καθαρόαιμα τετρακίνητα, όσο και από τα μικρά επιβατικά, με τα οποία ασχολούταν μέχρι σήμερα.

28. Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid Ελλάδα 2013
Ο 11ος 24ωρος αγώνας του Ιχνηλάτη ήταν και ο πιο δύσκολος για όλους, αγωνιζόμενους και οργανωτές, μια και οι καιρικές συνθήκες  άγγιξαν το χείριστο, με τη Μεσόγειο να περνά μία από τις χειρότερες κακοκαιρίες όλων των εποχών.

44. ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Ένα καινούριο 5σέλιδο: φωτογραφίες από τα χρόνια που η δράση της Τετρακίνησης και του περιοδικού βάζουν τη δική τους πινελιά στα εκτός δρόμου δρώμενα της Ελλάδας. Και μάλλον μιλάμε για… πολλά τεύχη!!!

50. Τεχνικό: ΚΙΒΩΤΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
Τα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων μπαίνουν μέρα με τη μέρα στην καθημερινότητά μας. Ποια είναι τελικά η καλύτερη λύση για εκτός δρόμου χρήση: η χειροκίνητη ή η αυτόματη επιλογή ταχυτήτων;

56. Συνέντευξη: ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ
Ένας ξεχωριστός άνθρωπος, ένας ξεχωριστός όμιλος, ο Όμιλος για την Unesco Πειραιώς και Νήσων. Με μεγάλη δραστηριότητα, στο χώρο του πολιτισμού και της προσφοράς σε όσους έχουν ανάγκη.

62. ΝΕΑ ΛΕΣΧΩΝ
H Αττική στα δύσκολα, Οβρυόκαμπο με το 4Χ4fun, η εκπληκτική εκδήλωση της Λέσχης Ευρίπου με τις 150+ συμμετοχές, με το Greek KIA Club στον Κόρο, τα… μωρά της Αττικής Λέσχης, Extreme συγκέντρωση από τη Λέσχη Ξάνθης.

74. ΝΕΑ ΑΓΩΝΕΣ
Rain Forest Challenge, Baja Russia, ανακοίνωση της Ο.Μ.Α.Ε. για τους παράνομους αγώνες, πληροφορίες για το πρόγραμμα αγώνων.

80. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Οι αγώνες στην… Αφρική, ο 24ωρος, το πρόγραμμα αγώνων 4Χ4 στην Ελλάδα.

Editorial τ93

Νέα τ93

Νέα Προϊόντα τ93

Δοκιμή RAV4

Δοκιμή S-Cross

24 Ώρες 2013

Αναμνήσεις '00-'02

Κιβώτια Ταχυτήτων

Ιωάννης Μαρωνίτης

Νέα Λεσχών

Νέα Αγώνων

Θύρα 0