Κάποιοι θεωρούν τις "κοντές" μειονέκτημα... Οι υπόλοιποι διαβάζουν Τετρακίνηση Mag!

Το Ελληνικό περιοδικό για το 4Χ4 και το Off Road

Τεύχος 94

Pilot Beach Resort 24 Hours RR 2014

Τεύχος 91, Αύγουστος 2013

Νέα
Bentley SUV, SUZUKI iV-4, Nissan JUKE N-TEC, πρόεδρος του Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου, η 7-ετής εγγύηση της Kia, νέος κινητήρας 1.4 TFSI 150hp στο Audi Q3, νέο Honda CRV 1.6 i-DTEC, Chevrolet Trax, η Jeep σερφάρει σε γαλλικά ύδατα…!, χρυσή Πρόταση ix35.

Νέα προϊόντα
Ζάντες σιδερένιες και προσθήκες τροχών για τα περισσότερα μοντέλα 4Χ4 και SUV, ελαστικά Infinity Ecosis, Warrior Winches, ζώνη ασφαλείας ΤΑΚΑΤΑ. 4 σημείων, με γρήγορη απελευθέρωση, εγκεκριμένη από τη FIA ως το 2016, Trip Master, απαραίτητο όργανο για αγώνες εκτός δρόμου, δοχείo ποτών που προσαρμόζεται με ασφάλεια στο bucket.

Τέλος ή… τέλος;
H πρόσφατη ανακοίνωση για «εισφορά» πολυτελείας από τους κατόχους επιβατικών αυτοκινήτων, δίνει ένα οριστικό τέλος στην αγορά τετρακίνητων αυτοκινήτων, είτε καινούριων, είτε μεταχειρισμένων, παρ’ όλες τις προσπάθειες της κυβέρνησης να τα «μαζέψει» λίγο…

Oι ράμπο της ράμπας
Για τα εκτός δρόμου οχήματα, η μέτρηση RTI (Ramp Travel Index) είναι τόσο βασική, όσο και οι μετρήσεις 100 – 0 στο φρενάρισμα και 0 – 100 στην επιτάχυνση για τα οχήματα δρόμου.

Εκδρομή Καλαμάτα
Πάμε Καλαμάτα από… άσφαλτο!!! Η μοναδική εμπειρία συμβίωσης με μία Lancia Delta diesel, σε μια προσπάθεια να δούμε πώς είναι τα επιβατικά του σήμερα.

Νέα Λεσχών
Με τη Λέσχη Ευρίπου στη θάλασσα και στα Έρια, με το off road club Ηρακλείου στο Δερμάτο, παιχνίδια στη λίμνη του Ζηρού, το Fetes Club στο Νησί των Ονείρων, τα 2α γενέθλια του Teflon Club, το Vitara Club στο Καλογερολίμανο Κορινθίας, η Αττική Λέσχη νυχτερινή στο Μαραθώνα κλαι καφέ στο Φλίσβο, η Λέσχη 4Χ4 Χανίων για νυχτερινό μπανάκι στο Γεράνι.

Νέα Αγώνων
Κανονικά θα γίνει το Pharaons Rally, τρίτη θέση για τη Solyom Team, κι άλλη νίκη για το Mini, αμφίβολες για μία ακόμη φορά οι Σέρρες.

Ότι πιο… οικονομικό!!!
Το καλό πράγμα είναι και ακριβό! Σωστό; Λάθος! Και μέγιστη απόδειξη γι’ αυτό είναι ο 24ωρος αγώνας του Ιχνηλάτη, που είναι ότι πιο οικονομικό στους αγώνες αντοχής στην Ελλάδα…

BRESLAU RALLYE 2013: Τρέλα!!!
Σε κάθε διάσταση. Ένας αγώνας όπου το πάθος για την περιπέτεια και τον ανταγωνισμό, η ανάγκη για τη μάχη με τα στοιχεία της φύσης, υπερισχύει όλων των κανόνων.

BAJA SPAIN ARAGON: Ανάβει η μάχη;
Η έβδομη νίκη του στον αγώνα, κάνει το Nani Roma τον πολυνίκη του αγώνα της Ισπανίας, όπου κυριάρχησαν και πάλι τα Mini, κατακτώντας όλες τις θέσεις στο βάθρο.

SILK WAY RALLY: Μεταξένιος…
Μέσα σε πέντε μόλις χρόνια το Silk Way Rally αρχίζει να αποκτά μία σοβαρή υπόσταση ανάμεσα στους αγώνες του είδους, πόσο μάλλον τη στιγμή που υποσκιάζει αγώνες που μετρούν στο κύπελλο της FIA.

ΘΥΡΑ 0
Αυτό το μήνα στείλαμε φωτογράφο στο γήπεδο. Και μας έστειλε φωτογραφίες να βάλουμε. ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες. Ξεκινάμε με τις πιο ανώδυνες… αλλά όπως το πάνε κάποιοι θα έχουμε και… πικάντικες!

Δείτε τις ανανεωμένες σελίδες μας για τις λέσχες, τα fora και τα links και ενημερώστε μας για όποια λάθη ή απαραίτητες αλλαγές.

Editorial τ91

Νέα τ91

Νέα Προϊόντα τ91

Τεχνικό Διαδρομές

Εκδρομή Καλαμάτα

Νέα Λεσχών τ91

Νέα Αγώνων τ91

24 Ώρες 2013

Βreslau Rallye 2013

Baja Espania Aragon

Silk Way Rally

Θύρα 0