Κάποιοι θεωρούν τις "κοντές" μειονέκτημα... Οι υπόλοιποι διαβάζουν Τετρακίνηση Mag!

Το Ελληνικό περιοδικό για το 4Χ4 και το Off Road

Τεύχος 93

Pilot Beach Resort 24 Hours RR 2013

Τεύχος 90, Iούλης 2013

Νέα
H Jeep γιορτάζει την 110η επέτειο της Harley Harley-Davidson!, τo MINI RX χάνει βάρος και κερδίζει δύναμη, από την Ρώμη στο Τολέδο…: ένα Jeep Willys του 1943 γυρίζει στην πατρίδα του μετά από 70 χρόνια, κυψέλες από τη Honda και τη GM, πρόκληση για τους κατόχους αυτοκινήτων Ford άνω των τριών ετών, νέο Volkswagen Golf 4Motion, τo νέο Honda CR-V βαθμολογήθηκε με 5 αστέρια στο Euro NCAP, επικοινωνία ανάμεσα σε αυτοκίνητα, απόλαυση δροσιάς στα πρατήρια Shell!

Νέα προϊόντα
Ζάντες σιδερένιες και προσθήκες τροχών για τα περισσότερα μοντέλα 4Χ4 και SUV, Eλαστικά Infinity Ecosis, Warrior Winches τώρα και στην Ελλάδα, 4wheelers house το σπίτι των Τετρακίνητων.

FORD RANGER 2.2 DIESEL LIMITED: Σιρόκος
Mε τα pick-ups να έχουν… ξεφύγει, η Ford με το Ranger είναι η δεύτερη εταιρία που έρχεται να απειλήσει την ιαπωνική κυριαρχία στο χώρο με ένα αποκλειστικά δικό της μοντέλο. Και μάλιστα πολύ πετυχημένα…

3 ΧΡΟΝΙΑ LPG: Πω,πω… αέρια!!!
Μετά από 3 χρόνια «συμβίωσης» με ένα σύστημα LPG στο αυτοκίνητό μας, συλλέξαμε και σας προσφέρουμε, σε συνεργασία με έμπειρους εγκαταστάτες, μερικές σημαντικές πληροφορίες για τη τοποθέτηση και τη χρήση του.

SOTIRCHOS ENGINEERING BUGGY: Made in Greece!!!
Μια ιδέα, ένα buggy, μια κατασκευή από ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τις αντίστοιχες ξένες. 550 κιλά, 200 ίπποι, επιδόσεις και απόλαυση στο κόκκινο. Πάμε μια βόλτα μαζί του!!!

Νέα Λεσχών
Στα χνάρια του Ασπροπόταμου…Μεσόπυργος Άρτας, για barbeque η Αττική, Οίτη, στο μαγικό βουνό με την πανσέληνο, beach party με το Fetes Club, συνάντηση φίλων 4Χ4 στο Ζηρό, Kartland με το Fetes Club, 6η Πανθεσσαλική Συνάντηση, extreme εκδρομή από τη Λέσχη 4Χ4 Καβάλας, κυνήγι θησαυρού στην Κρήτη, διασχίζοντας το ποτάμι, το Action 4X4 Club στον Άρδα, καλοκαιρινή εξόρμηση από τη Λέσχη 4Χ4 Ευρίπου, ημερίδα ασφαλούς οδήγησης από το Δήμο Μήλου.

Νέα Αγώνων
Επιστρέφει η G-Force, ματαίωση του Balkan Marathon, mini-Baja o αγώνας της Τρίπολης, ελληνική επιτυχία στη Βουλγαρία, εντυπωσίασαν οι «τετρακίνητοι» στο Ελληνικό, το Peugeot 208 T16 Pikes Peak ξαναγράφει την ιστορία στα Rocky Mountains.

CROSS COUNTRY vs WRC & F1: Οι «αληθινοί» αγώνες…
Τη στιγμή που WRC και F1 μπαίνουν μέσα σε ένα «πακέτο» που περιορίζει έμπνευση, δημιουργικότητα και διαφορετικότητα ομάδων και οχημάτων, οι αγώνες Cross Country είναι οι μόνοι που προσφέρουν ελευθερία σε αγωνιζόμενους και ομάδες να δημιουργήσουν οχήματα πραγματικά διαφορετικά…

RALLY ALBANIA: Κόντρα στις… συνθήκες!!!
To σκληρό Αλβανικό έδαφος σε συνδυασμό με τις περίεργες καιρικές συνθήκες, έκαναν το Rally Albania, δεύτερο γύρο του Βαλκανικού Κυπέλλου, πιο απρόβλεπτο από ποτέ, κρατώντας το ενδιαφέρον όλων μέχρι το τέλος.


 

Δείτε τις ανανεωμένες σελίδες μας για τις λέσχες, τα fora και τα links και ενημερώστε μας για όποια λάθη ή απαραίτητες αλλαγές.

Editorial τ90

Νέα τ90

Νέα Προϊόντα τ90

Ford Ranger 2.2

LPG και εμπειρία

Σωτήρχος Buggy

Νέα Λεσχών τ90

Νέα Αγώνων τ90

Cross Country vs WRC & F1

Rally Albania