Κάποιοι θεωρούν τις "κοντές" μειονέκτημα... Οι υπόλοιποι διαβάζουν Τετρακίνηση Mag!

Το Ελληνικό περιοδικό για το 4Χ4 και το Off Road

Τεύχος 93

Pilot Beach Resort 24 Hours RR 2013

Τεύχος 89, Iούνης 2013

Νέα
H τρίτη γενιά του X5, Peugeot 2008 Crossover, το νέο Chevrolet Trax βαθμολογήθηκε με πέντε αστέρια στο Euro NCAP, διοικητικές αλλαγές στη Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., η Suzuki, πάντα δίπλα σας, διαγωνισμός της Nissan στο Facebook : φτιάξε το JUKE με το δικό σου, προσωπικό στυλ!, ALL CLEAR SERVICE, Πρόγραμμα Εγγυημένης Τιμής, Ευρωπαϊκός Μαραθώνιος Οικονομίας της Shell

Νέα Προϊόντα
Τα Titan Tires στην Ελλάδα, Warrior Winches τώρα και στην Ελλάδα, REDEX για κινητήρες νέας τεχνολογίας, RP29 Westlake Tires, 4wheelershouse.gr εξοπλισμός για τετρακίνητους.

JEEP WRANGLER V8 4.7
Κοκκίνης, Γιασημάκος, Νίνος και Λημνιός αποφάσισαν να μας δείξουν ΠΩΣ πρέπει να είχε φτιάξει η Jeep το Wrangler TJ, μετατρέποντας έναν νικητή (!) σε ένα αυτοκίνητο με απίστευτες δυνατότητες!

Νέα Λεσχών
Αρχή καλοκαιριού με το Fetes Club, εκδρομή με τις λέσχες Ρεθύμνου και Χανίων, X treme εκδρομή με τη Λέσχη 4Χ4 Χανίων, να τα χιλιάσεις Vitara Club!!!, παιχνίδι στις λάσπες με τη Λέσχη 4Χ4 Ηρακελίου, ολοκληρώθηκε το Bike Odyssey.

Νέα Αγώνων
Italian Baja, Abu Dhabi Desert Challenge, Sealine Rally Qatar, με 30+ συμμετοχές το Wild Terrain στην Κόνιτσα, Hellas Adventure Legends, Ημερίδα Ασφαλούς οδήγησης στη Μήλο από τον Ιαβέρη.

PILOT BEACH RESORT 24 ΩΡΕΣ RALLY RAID 2013 Και με τη βούλα… Χ 26!!!
Η έγκριση από την ΟΜΑΕ δόθηκε και οι 26 ήδη ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ συμμετοχές βάζουν τη σφραγίδα για έναν ακόμη συναρπαστικό 24ωρο με ρεκόρ συμμετοχών.

ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ MAG CUP 2013 Καλή αρχή…
Άργησαν να ξεκινήσουν οι αγώνες, αλλά μέσα σε ένα μήνα είχαμε τρεις που έβαλαν ουσιαστικά… φωτιά στο Τετρακίνηση Mag Cup, φέρνοντας πολλούς κοντά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

PANIAIN Raidworks Όπως… εξωτερικό!!!
Ένας νεαρός, που γνωρίσαμε σα παιδάκι μερικά χρόνια πριν, προσπαθεί σήμερα να στρώσει τον αγωνιστικό του δρόμο, όχι με δάφνες, αλλά με τον τρόπο που κάνουν και εκτός Ελλάδας: με προσφορές και αναζήτηση χορηγών.

HELLAS RALLY RAID Παραλίγο… γαλανόλευκα!!!
Ο έντονος ανταγωνισμός σε όλες τις κατηγορίες, η πολύ καλή διοργάνωση και οι πολλές συμμετοχές από το εξωτερικό ήταν τα χαρακτηριστικά του πετυχημένου αγώνα στη Ναύπακτο στα μέσα Απρίλη. Αν κερδίζαμε θα έδενε το… γλυκό!

CROATIA TROPHY 2013 Ταξιδεύοντας στη… λάσπη!!!
O Πάνος Μακρινός μας ταξιδεύει μαζί του στη μεγάλη εμπειρία να συμμετάσχει στο Croatia Trophy, το πιο γνωστό αγώνα του είδους του στην Ευρώπη.

RALLY GREECE OFF ROAD Ζωγράφισαν τα«Παιδιά του 24ωρου»!!!
Σε έναν αγώνα που διαφημίστηκε σαν η επιστροφή στους παλιούς, πιο ανταγωνιστικούς, αγώνες τύπου baja, με ξένες συμμετοχές και παλιούς αγωνιζόμενους, τα «Παιδιά του 24ωρου» έδειξαν ότι η «νέα γενιά» είναι πιο γρήγορη και πιο ψαγμένη από την παλαιότερη.

1ο WILD TERRAIN ΠΑΤΡΑΣ Τόπο στο θέαμa

Τελικά το βασικότερο συστατικό στην πετυχημένη σχεδίαση ενός αγώνα και την καλή του εκτέλεση είναι το πόσο οι άνθρωποι που τον διοργανώνουν αγαπούν αυτό που κάνουν. Και από τους… Σκάρτα 100 το συστατικό αυτό δόθηκε με περίσσια στο πρώτο τους Wild Terrain.

Δείτε τις ανανεωμένες σελίδες μας για τις λέσχες, τα fora και τα links και ενημερώστε μας για όποια λάθη ή απαραίτητες αλλαγές.

Editorial Τ89

Νέα Τ89

Νέα Προϊόντα Τ89

Wrangler TJ V8 4.7

Νέα Λεσχών Τ89

Νέα Αγώνων Τ89

24 Ώρες 2013

ΤετραCup T89