Κάποιοι θεωρούν τις "κοντές" μειονέκτημα... Οι υπόλοιποι διαβάζουν Τετρακίνηση Mag!

Το Ελληνικό περιοδικό για το 4Χ4 και το Off Road

Τεύχος 93

Pilot Beach Resort 24 Hours RR 2013

Τεύχος 88, Απρίλης 2013

Νέα: Citroen Wild Rubis, i-ART : πρωτοποριακή νέα τεχνολογία common rail από τη Volvo, Jeep Onboard, JUKE Nismo: Το πρώτο compact crossover με αγωνιστικό DNA, τώρα και στην Ελλάδα!, Νέα διαφημιστική καμπάνια L200, 3 χρόνια εργοστασιακή + 2 χρόνια επέκταση εγγύησης για όλα τα αυτοκίνητα Honda & Mitsubishi Motors, Ανάκληση αυτοκινήτων Nissan, η Ford Ευρώπης Αυξάνει την Παραγωγή του Νέου Kuga για να Ικανοποιήσει τη Ζήτηση, ετήσιος ετόχος 100.000 Μονάδων για Πρώτη Φορά, Ομπρέλα Φροντίδας, η GM θα Επενδύσει 4 Δις Ευρώ στο Μέλλον της Opel μέχρι το 2016.

Νέα Προϊόντα: Ελαστικά Infinity, Warrior Winches, κολάρα Samco.

Δοκιμή: Grand Vitara Diesel 5d: Η diesel έκδοση του Grand Vitara δεύτερης (τρίτης;) γενιάς είναι ένα αυτοκίνητο τέλεια σχεδόν προσαρμοσμένο στις ανάγκες του Έλληνα off roader όπως τις έχει διαμορφώσει η κρίση των τελευταίων ετών.

Δοκιμή: Suzuki Jimny MY 2013: Δεν είναι και πολλά τα αυτοκίνητα που μετά από 15 χρόνια στην παραγωγή, με ελάχιστες αλλαγές, παραμένουν ακόμη ανάμεσα στα αγαπημένα των οδηγών, όπως το μοναδικό Suzuki Jimny.

Παρουσίαση: Ford Kuga MY 2013: Το νέο Ford Kuga έρχεται να καταρρίψει το μύθο ότι ένα SUV αδυνατεί να είναι οικολογικό, προηγμένο τεχνολογικά, ικανό και εξαιρετικό ταυτόχρονα.

Με σύμμαχο το Mahindra: Ένα όνειρο, ένα όραμα μια υπερπροσπάθεια, μεγαλείο ψυχής και σώματος για μια ομάδα ανθρώπων που θα το επιχειρήσουν…

Νέα Λεσχών: Με την Αττική ΛέσχηTετρακίνησης για να περνάτε καλά…, για να γίνετε και εσείς Φ.Ε.Τ.ΕΣ, στο έθιμο του ΜΑΚΑΡΟΥΝΑ, η πίτα του 4X4 fun, Παπάδες έκαναν στους Παπάδες…, τα έκτα γενέθλια του Greek Kia Club, το Rav4 club αποφάσισε για φέτος να κόψει την πίτα του στη Θεσσαλονίκη, στη Ζαγορά με το jimnyclub.gr, το Teflon Club στον Ελικώνα, Vlachotzipaδα 2013.

Νέα Αγώνων: αναγνώριση της Ομοσπονδίας, το νέο συμβόλαιο ασφάλισης, ελληνική συμμετοχή στο Croatia Trophy, η ελληνική συμμετοχή στο Gabrovo, οριστική ματαίωση του Έβρος Trophy, νέο πρόγραμμα αγώνων 4Χ4.

Pilot Beach Resort 24 Hours Rally Raid 2013: Start your engines!!! Η ομοσπονδία αναγνωρίστηκε, τα ασφαλιστήρια υπογράφτηκαν, οι αγώνες ξεκινούν. Πάμε ολοταχώς για έναν ακόμη καλύτερο 24ωρο αγώνα στις 30 Νοέμβρη και 1 Δεκέμβρη, σε 7 σχεδόν μήνες…

Expedition Trophy 2013: Κυνηγώντας το όνειρο της off-road …τρέλας! Διασχίζοντας την Ρωσία με 4Χ4. Αν το Camel Trophy αποτελούσε την απόλυτη περιπέτεια του 20ου αιώνα για όλους τους επίδοξους Indiana Jones, τότε το Expedition Trophy που γίνεται στην καρδιά του Χειμώνα με αποφασισμένους ερασιτέχνες είναι η περιπέτεια του 21ου αιώνα!

Τ1 στην Ελλάδα!!! Συνοδηγούμε το καλύτερο αυτοκίνητο για αγώνες Rally Raid που έχει τρέξει ποτέ με ελληνικά χρώματα, ένα Mitsubishi Pajero V20 φτιαγμένο από τη RallyArt Ιταλίας με το οποίο θα τρέξει στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Σταύρος Δημητριάδης.

Δείτε τις ανανεωμένες σελίδες μας για τις λέσχες, τα fora και τα links και ενημερώστε μας για όποια λάθη ή απαραίτητες αλλαγές.

Editorial

Νέα

Νέα Προϊόντα

Grand Vitara Diesel

Jimny 1.3 2013

Ford Kuga 2013

Mahindra & Bike

Νέα Λεσχών

Νέα Αγώνων

24 Ώρες 2013

Expedition Trophy

Pajero T1