Κάποιοι θεωρούν τις "κοντές" μειονέκτημα... Οι υπόλοιποι διαβάζουν Τετρακίνηση Mag!

Το Ελληνικό περιοδικό για το 4Χ4 και το Off Road

Τεύχος 94

Pilot Beach Resort 24 Hours RR 2014

Τεύχος 86, Φλεβάρης 2013 Tετρακίνητα Νέα

Νέα
W
rangler Moab, Παγκόσμια πρεμιέρα στη Γενεύη για το νέο crossover της Suzuki!, Adam Rocks  ένα νέο ανοιχτό crossover concept, Chevrolet Trax, Mitsubishi Outlander PHEV, (Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών), Honda Urban SUV Concept, Oικονομική Μετακίνηση 19-21 Απριλίου 2013, Kia Cross GT Concept CUV.

Νέα Προϊόντα
Eλαστικά Fedima νέος αντιπρόσωπος, ενδιαφέρουσες βελτιώσεις για Wrangler JK από τη Rubikong, εξειδικευμένα αμορτισέρ Profender.

SP WRANGLER 3,8 AUTO 2DOOR For fun…
Μία ενδιαφέρουσα μετατροπή σε JK από την νεοσύστατη εταιρία μετατροπών Rubikong. Δε μας έχουν μείνει και πολλά «καθαρόαιμα». Ανάμεσα στις παλαιότερες των… γενεών και αυτή του Wrangler, που στην τέταρτή του ουσιαστικά έκδοση, 80 σχεδόν χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση του σαν General Purpose Vehicle του Αμερικανικού Στρατού, παραμένει ένα… όπλο, αγαπημένο των απανταχού μετατροπέων.  

Τεχνικό Snorkel: Αναπνέοντας!!!
Το snorkel, αναπνευστήρας στα ελληνικά, είναι ένα από τα πλέον… απαραίτητα όργανα για κάποιον που θέλει να κάνει σοβαρό off road. Ποια τα υπέρ, ποια τα κατά της όλης κατασκευής;  

Εκδρομή Βόρεια Πίνδος
Χιόνια, περιπέτεια, καλή παρέα, και τζάκι… Σπουδαία γεωγραφική θέση, σε μοναδική τοποθεσία, στα χωριά που είναι δίπλα στον Εθνικό δρυμό της Πίνδου, Βάλια Κάλντα και απέναντι από τα υπόλοιπα βουνά της Βόρειας Ελλάδας. Πολύ όμορφα ξενοδοχεία, καλό φαγητό, μοναδικοί άνθρωποι. Αυτή είναι η Πίνδος που υπόσχεται όμορφες και έντονες εμπειρίες, καθώς το χιόνι, και η περιπέτεια, το εγγυώνται. Απλά, τι άλλο να ζητήσει κανείς;  

Εκδρομή Άργος Ορεστικό
Δραπετεύοντας στην πόλη των Αργιτών! Στην γη των Ακριτών που φιλούν τις "ξεχασμένες Θερμοπύλες" της Ελληνικής μεθορίου!  

Νέα Λεσχών
1η Extreme συνάντηση Τετρακίνητων στη Θεσσαλονίκη, Λέσχη 4Χ4 Αράκυνθου, Λέσχη 4Χ4 Αράκυνθου Συκιά Μακρυνείας και Αράκυνθος, με το off road club Ηρακλείου στην Ηπειρωτική Ελλάδα, η Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Off Road Club Ηρακλείου, 4X4 Sports Club Ναυπλίου μονοήμερη εκδρομή στο Μαίναλο, στο Μαραθώνα με την Αττική Λέσχη, με το Teflon στον Παρνασσό , αναγνωριστική από τους Σκάρτους, Φωκιωνιάδα Φλεβάρης 2013, Πίτα με τη Λέσχη 4Χ4 Χανίων, η Xtreme και η Off Road Adventure έκοψαν μαζί τις πίτες τους, το Σάββατο 19 του Γενάρη.    

Nέα Αγώνων
Αυτοκίνητο Τ1 για Έλληνα πρωταθλητή, Balkan Off Road Cup 2013, η ομάδα Race2Recovery των τραυματιών πολέμου που συμμετείχε στο Dakar με τέσσερα αυτοκίνητα κατάφερε να τερματίσει τον αγώνα, Πρόγραμμα Αγώνων 4Χ4 2013, Expedition Trophy 2013: Διασχίζοντας την παγωμένη Ρωσία στην καρδιά του Χειμώνα με οχήματα 4x4.  

24 ΩΡΕΣ RALLY RAID GREECE 2013: Πάμε δυνατά!!!
Ένας χορηγός, δύο έπαθλα, μία… μάχη, δεκάδες υποστηρικτές και πολλές ελπίδες για έναν ακόμη ξεχωριστό αγώνα, συνθέτουν το ξεκίνημα του 11ου 24ωρου στη σειρά.  

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΕΛΗΣ: Rookie με… πέταλα!!!
Στην πρώτη του ουσιαστικά χρονιά στο χώρο των αγώνων 4Χ4 κατάφερε να κερδίσει το Τετρακίνηση Mag Cup, το Κύπελλο περιπέτειας και 3 από τους 6 αγώνες που έλαβε μέρος. Σίγουρα ένα σημαντικό κεφάλαιο για τους αγώνες του χώρου, που μας μιλάει για όλα…  

DAKAR 2013: Μία από τα ίδια…
Παρόλο που υπήρχαν οι… προδιαγραφές για έναν συναρπαστικό αγώνα, Peterhansel και X-Raid έκαναν μία βόλτα, στερώντας μας από τον ανταγωνισμό που περιμέναμε να δούμε.  

Θύρα 0
Βαράτε!!! Την κούτρα του Έλληνα κατραπακιά δεν τη φοβίζει… Την βλακεία θα την κάνει, όποιες και αν είναι οι συνέπειες. Διαβάστε τα… ποδοσφαιρικά του μήνα για να καταλάβετε τι… μας δέρνει!!!
Editorial Τεύχος 86
Νέα Γενάρης 2013


Nέα Προϊόντα
Wrangler TJ


Τεχνικό: Snorkel
Εκδρομή Βόρεια Πίνδος


Αργος Ορεστικό
Nέα Λεσχών

Νέα Αγώνων
24 Ώρες 2013


Aνδρέας Δελής
Dakar 2013


Ποδόσφαιρο