Κάποιοι θεωρούν τις "κοντές" μειονέκτημα... Οι υπόλοιποι διαβάζουν Τετρακίνηση Mag!

Το Ελληνικό περιοδικό για το 4Χ4 και το Off Road

Τεύχος 94

Pilot Beach Resort 24 Hours RR 2014

Τεύχος 85, Γενάρης 2013

Tετρακίνητα ΝέαNέο
Ford Kuga, Peugeot 2008, Νέο σύστημα Mercedes 4matic, Νέο Mitsubishi Outlander: 5 Αστέρια στο Euro NCAP test, Nέο αυτόματο υβριδικό κιβώτιο Χ-Trac, Nέο ISUZU D-Max – Δοκιμή κατανάλωσης με πλήρες φορτίο, 90 χρόνια Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, Πρωτιά της Nissan στις πωλήσεις ελαφρών φορτηγών για το 2012, Το βραβείο Volkswagen Service Quality Award 2012 στην Karenta Α.Ε.

LAND ROVER 90 RAID: Land… Lover!!!

Δείχνει ένα απλό Defender. Κάτω όπως από την προσεγμένη εμφάνιση, τα πίσω καθίσματα και τη δυνατότητα μεταφοράς μίας οικογένειας, κρύβεται ένα πραγματικό όπλο, με φοβερή δουλειά, απίστευτο εξοπλισμό και δυνατότητες.

Άξονες vs Ψαλίδια: Το μεγάλο δίλημμα.
Γιατί το ένα και όχι το άλλο; Που είναι καλύτερη η μία λύση και που η άλλη; Τι προτείνουν οι νέες τάσεις και γιατί; Τι πρέπει να προσέχετε στις μετατροπές;  

Ελαστικά: Το Α και το Ω
Φροντίστε για τα ελαστικά σας, για να είστε ασφαλής  

Νέα Λεσχών
Με τη Λέσχη Ευρίπου στη Δίρφυ, στην Κεντρική Εύβοια με το
jimnyclub.gr, στα Ζωνιανά με το Off Road Club Ηρακλείου, Σεμινάριο χειμερινής διαβίωσης από το Jimnyclub.gr, Greek Kia Club και κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας, Στα πρώτα χιόνια με τους Σκάρτους, Extreme συνάντηση από το Σ.ΤΕ.Β.Ε.  

Η ΑΤΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ: Στης ακρίβειας τον καιρό…
Παρά τις δύσκολες εποχές και συγκυρίες, τα μέλη της Αττικής Λέσχης Τετρακίνησης, τα κατάφεραν και πάλι. Έφτιαξαν μια παρέα δέκα αυτοκινήτων και εικοσιπέντε περίπου ατόμων και οργάνωσαν εξαήμερη εκδρομή στην Ακριτική Ροδόπη, για να ξεφύγουν από τις δυσκολίες της καθημερινότητας.  

Νέα
Αγώνων
Rain Forest Challenge 2012,
Τhe Road to Dakar, Το Serres Rally στο θεσμό "Rally Pro Series 2013", G-Force Proto MK2, Sonangol Africa Eco Race.  

24 ΩΡΕΣ RALLY RAID 2013 Νέα βήματα σε παλιά μονοπάτια!!!
Ίδια κέντρα, παρόμοιος χαρακτήρας, ελαφρά αλλαγμένα στοιχεία, νέοι ορίζοντες, νέες συνεργασίες, νέες προοπτικές, κλασικές αξίες. Σε αυτά βασίστηκε ο 24ωρος για 10 χρόνια, σε αυτά βασίζεται και τον 11ο!!!  

T
ΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ MAG CUP 2012: Νέα γενιά…
Ένας οδηγός με παρουσία μόνο 18 μήνες στο χώρο κυριάρχησε το 2012, μια δύσκολη γενικά χρονιά, με μειωμένες συμμετοχές και δύο θεσμούς να μην μετρούν.  

Δεν ξανακάνω Bivouac!!!
Είναι δύσκολο αλλά κι ευχάριστο βέβαια, να μη βρίσκεις τι να γράψεις μετά από ενασχόληση με... πέντε συνεχόμενους 24ωρους... Να γράψεις τί; ��ον Τεχνικό έλεγχο σε ΚΤΕΟ; Την εκκίνηση σε κεντρική πλατεία κι όχι στην «άνω ραχούλα»; Την Ακροπολική ράμπα; Τελικά το επίπεδο έχει ανέβει τόσο ψηλά που για το «καλύτερο» θα πρέπει να αρχίσουμε να ξεφεύγουμε από τα Ελληνικά δεδομένα
.  

ΑΤΤΙΚΟ TRAIL RIDE: Σκληρό σε κάθε διάσταση
H
πέτρα της Πεντέλης και ο άσχημος καιρός έκαναν πολύ σκληρό αλλά ταυτόχρονα πολύ ενδιαφέροντα τον τελευταίο αγώνα του 2012.  

ΛΑΣΙΘΙ WILD TERRAIN: Μπαλοθιές!!!
Τεχνικά και καλά εμπόδια, δίκαιος αγώνας, απίστευτη φιλοξενία χαρακτήρισαν τον αγώνα στο Λασίθι που, δυστυχώς, στιγματίστηκε από γκρίνιες για θέματα κανονισμών.

Kαι όπως πάντα τα νέα της τετρακίνησης και τα παραλειπόμενα του χώρου στο... ποδόσφαιρο!

Editorial t85

Νέα Γενάρης 2013 Land Lover

Άξονες ή ΨαλίδιαΤεχνικό: Ελαστικά

Nέα ΛεσχώνΕκδρομή Ροδόπη

Nέα Αγώνων24 Ώρες 2013

Τετρακίνηση Mag CupBivouac

Aττικό Trail RideΛασίθι Wild Terrain

Ποδόσφαιρο