Τεύχος 84, Δεκέμβρης 2012 Tετρακίνητα Νέα  
Νέα Δεκέμβρης 2012
To G του 2025!!!, Νέο RAV4, Το Mazda CX5 αυτοκίνητο της χρονιάς στην Ιαπωνία, Πέντε αστέρια το Santa Fe στο EURO NCAP CRASH TEST, Νέο Subaru Forester, Πέντε αστέρια το Mokka στο EURO NCAP CRASH TEST, Νέο, ανανεωμένο Jimny

Νέα Προϊντα
Warrior Winches στην Ελλάδα, Μπιλιοφόροι για FJ Cruiser από την RCV PerformanceProduct, Προβολείς led άριστης ποιότητας, με 4, 6 λάμπες και διαθλαστικός. Για να βλέπετε πολύ καλά το βράδυ. Για περισσότερες πληροφορίες: www. rigidindustries.com 

OPEL
MOKKA: Mokkassino!!!
Άρωμα, γεύση, αίσθηση. Όλα αυτά σημαίνει η αραβική ποικιλία μόκκα του καφέ. Και αυτά έρχεται να… αντιπροσωπεύσει στην αγορά το νέο μικρό της Opel, κάτι ανάμεσα σε SUV και αυτοκίνητο πόλης. 

GREAT
WALL: Ρίξτε τα… Τείχη!!!
Όλοι οι του αυτοκινήτου ανησύχησαν με την αποχώρηση της Daihatsu από την Ευρώπη, που άφηνε την Agripan εκτός ελληνικής αγοράς. Ο δραστήριος, όμως, όμιλος, βρήκε τρόπο να επανέλθει άμεσα και δυναμικά… 

Τεχνικό: ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
Τι ακριβώς σημαίνει η αξιοπιστία σε ένα τετρακίνητο εκτός δρόμου αυτοκίνητο, πώς αξιοποιείται, πώς υλοποιείται και πώς διατηρείται; 

Νέα Λεσχών
Η Αττική Λέσχη Τετρακίνησης στο Καντήλι, η Go Explore στο Καλλίδρομο, η Λέσχη 4Χ4 Ηρακλείου στον Άγιο Υάκινθο, διάσχιση των βουνών της Στερεάς Ελλάδας με το Jimnyclub.gr, παιχνίδι πλοήγησης από τον ΣΤΕΒΕ, 3ο Xtreme 4X4 Event. 


Νέα ΑγώνωνΑυλαία στην Πεντέλη για τα Trail Ride, Έτοιμο το νέο D-Max για το Dakar, Νέο Desert Warrior 3, Qatar Racing, 24 Ώρες 2013, H Sólyom Team στο Santa Claus Rally. 

24 ΩΡΕΣ RALLY
RAID 2012: Ο εχθρός του καλού…
… είναι το καλύτερο. Και ο 10ος στη σειρά 24ωρος ήταν ο καλύτερος όλων, χάρη στις απίστευτες μάχες, στον καιρό που βοήθησε μοναδικά και στις προσπάθειες της οργάνωσης. 

ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ MAG
CUP 2012: Ακόμη ανοιχτό!!!
Ακόμη δεν έχουν ξεμπερδέψει τα πράγματα, αφού μία πιθανή νίκη του Γιώργου Κουτσουμπού στο Αττικό, σε συνδυασμό με εγκατάλειψη του Δελή στην Κρήτη, μπορεί και να δώσει στον πρώτο τον τίτλο! 

OILIBYA
RALLY: Σε κόντρα των καιρών…
Τελικά οι αγώνες είναι πάνω από πολέμους, φυλετικές και πολιτικές διαφορές. Διοργανώνονται ακόμη και εκεί που υπάρχει… πόλεμος, με τις αντιμαχόμενες παρατάξεις να κάνουν εκεχειρία!!! 

5ο Trial Λέσβος
Editorial t84

Νέα Δεκέμβρης 2012
 Nέα Προϊόντα t84

Opel Mokka
Great Wall
Tεχνικό Αξιοπιστία
   

 
Kspan lang="el">αι όπως πάντα τα νέα της τετρακίνησης και τα παραλειπόμενα του χώρου στο... ποδόσφαιρο!