Τεύχος 81, Αύγουστος 2012
Τεύχος 81, Αύγουστος 2012 Tετρακίνητα Νέα

ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΑ ΝΕΑ: Έτοιμο το ευρωπαϊκό Honda CR-V, Defender XTech Special Edition, Σειριακό από την Quaife, KIA Sportage KX-4, Club One …. Μοναδικά προνόμια για τους κατόχους Lancia & Jeep , Nissan Navara Euro 5

ΝΕΑ ΠΡOΙΟΝΤΑ:
 Προϊόντα βελτίωσης για Jeep WJ, Αλουμινένια Φτεράκια, Καπάκι για D-MAX, Προϊόντα της Smitty Bilt για JK, Roll Cage

Συγκριτική δοκιμή:ISUZU D-MAX vs VW AMAROK: Αλλάζει δραματικά ο χώρος των SUT, των «αγροτικών» όπως τα λέγαμε μέχρι πρόσφατα. Η νέα γενιά έρχεται να μας δώσει οχήματα με μοναδικές δυνατότητες, αυξημένη άνεση και πολυτέλεια και… αμερικάνικη νοοτροπία. Πώς τα καταφέρνει το δεύτερο δείγμα αυτής της γενιάς απέναντι στον πρωτοπόρο της;

Τεχνικό: ΣΩΛΗΝΩΤΑ: Άρχισαν να μας κατακτούν τα σωληνωτά οχήματα! Οι αγώνες trial, ιδίως στην Κ3 και περισσότερο στην Κρήτη, έχουν γεμίσει με ιδιοκατασκευές, αντίστοιχες με αυτές του εξωτερικού. Ποια τα μυστικά τους, ποια τα πλεονεκτήματα, ποια τα μειονεκτήματα και τι πρέπει να προσέχουμε;

ΝΕΑ ΛΕΣΧΩΝ: 5η Πανθεσσαλική Συνάντηση, Στη θάλασσα με τους Braters, Στη Λίμνη Ζηρού για off road διήμερο γενέθλια teflonclub.gr, party των Σκάρτα 100.

Οδοιπορικό: ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Είναι πολλά τα μέρη που επιθυμεί να επισκεφτεί ο overlander της περιπέτειας, αυτά όμως που θα τον συγκινήσουν θα κλέψουν και την καρδιά του. Στα Τζουμέρκα ένιωσα πώς άφησα ένα κομμάτι της καρδιάς μου εκεί που η ζωή ακόμη…. κυλά 30 χρόνια πίσω.

ΝΕΑ ΑΓΩΝΕΣ: Με βοήθεια της ΕΕ το Σέρρες Rally Raid, Δώρα του Balkan Marathon, Ο Roma στο Desafio Litoral, 24 Hours GORM Schwerin.

24 ΩΡΕΣ RALLY RAID 2012: Δεν είναι αυτά που τον κάνουν καλύτερο… είναι αυτά που τον κάνουν ξεχωριστό… και αυτά έχουν χτιστεί μέσα σε δεκάδες χρόνια, σε μια συνταγή που δύσκολα… αντιγράφεται!!!

POLISH BRESLAU 2012: Θεωρείται ανάμεσα στους τρεις-τέσσερεις αγώνες που διαμορφώνουν τον ανταγωνιστικό χώρο του εκτός δρόμου σε όλον τον κόσμο. Και χαρακτηρίζεται από τις μοναδικές μάχες ανθρώπων και μηχανών με τα δάση και τη λάσπη Γερμανίας και Πολωνίας κάθε καλοκαίρι.

SILKWAY RALLY 2012: Η πρώτη θέση άλλαξε χέρια τρεις φορές, την τελευταία μέρα ήρθαν τα πάνω κάτω και όλα αυτά, σε συνδυασμό με το μοναδικό τοπίο της περιοχής, έδωσαν έναν απίστευτο αγώνα.

TRIAL ΚΟΝΙΤΣΑΣ: Γεγονός είναι πια και ο 2ος Αγώνας Trial του Επάθλου Δυτικής Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 του Ιούλη, από τη Λέσχη 4Χ4 Κόνιτσας, στην περιοχή Άγιος Αθανάσιος, με τη βοήθεια του Δήμου Κόνιτσας
.

 Editorial Τεύχος 81

 Nέα Αύγουστος 2012

 Νέα Προϊόντα, Τεύχος    81
 D-Max vs Amarok

 Σωληνωτά Πλαίσια

 Nέα Λεσχών, τεύχος 81

 Οδοιπορικό Τζουμέρκα

 Νέα Αγώνες Τεύχος 81

 24 Ώρες 4Χ4 2012

 Polish Breslau 2012

 Silk Way Rally 2012

 

Kαι όπως πάντα τα νέα της τετρακίνησης και τα παραλειπόμενα του χώρου στο... ποδόσφαιρο!