Τεύχος 80, Ιούλης 2012 Tετρακίνητα Νέα

ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΑ ΝΕΑ: Audi SQ5, SsangYong Korando, συνεργασία Land Rover και Bowler, Outlander Plug-in Hybrid EV, VW Passat Alltrack, tα Volvo σε δοκιμές του προγράμματος SARTRE σε δημόσιους δρόμους.

ΝΕΑ ΠΡOΙΟΝΤΑ: προφυλακτήρας για Jeep Wrangler JK από την Off Road Evolution, rock slides κομμένα με laser από την EVO, επίσης για JK, λιπαντικά Q8, Pioneer ARHUD, το καινούριο σύστημα πλοήγησης.

Μετατροπή: JEEP WRANGLER JK 4D by California: Πάει βουνό, πάει εθνική, πάει παραλία, πάει πλατεία. Ένα Wrangler JK για όλες τις δουλειές, αλλά περισσότερο ένα πανέμορφο τετράπορτο με στόχο την απόλαυση της μοναδικής ικανότητας του αυτοκινήτου να είναι cabriolet! 

Παρουσίαση: ISUZU D-MAX 2012: Dominus MAXimus: To μεγαλύτερο, όπως το καλύτερο; Το D-Max, που έφερε την Isuzu άμεση ανταγωνίστρια με τους «μεγάλους» της αγοράς των pick-ups, αλλάζει με στόχο την κορυφή της κατηγορίας που αναμένεται να κερδίσει και πάλι, ξεχωριστή θέση την Ελλάδα.

ΝΕΑ ΛΕΣΧΩΝ: Αγίου Πνεύματος στη Γραμμένη Οξιά με την Αττική Λέσχη, στη θάλασσα με το 4Χ4 Club Ηρακλείου, αποχαιρετιστήριο πάρτι από τον Σ.ΤΕ.Β.Ε., Γεράνια Όρη με το Tucsonclub.gr, τo Jimnyclub.gr στη Σαλαμίνα, η Αττική Λέσχη Τετρακίνησης και η Πολιτική Προστασία, 7η Σύναξη Τζιπάδων 7-8 Ιουλίου, με τους Σκάρτους, εκδρομή στο Όρος Καντήλι στην Εύβοια, στο Καραντερέ για του Αγίου Πνεύματος με την Λέσχη 4Χ4 Καβάλας, εκδρομές και τετρακίνητες εκδηλώσεις στα Χανιά, οι Braters με ποδήλατα.

ΝΕΑ ΑΓΩΝΩΝ: Silk Way Rally 7-13 Ιουλίου, Βaja 500 Αποτελέσματα, ματαιώθηκε το Super Trial, Φιλικός αγώνας Trial, Φιλικός αγώνας Trail Ride, πρόγραμμα Αγώνων Ιούλη/2012, Balkan Marathon.

24 ΩΡΕΣ RALLY RAID 2012: Οι 24 Ώρες κερδίζουν όλο και περισσότερους θαυμαστές, ιδιαίτερα στο εξωτερικό, χάρη στην εκτεταμένη προβολή τους αλλά και στους φίλους τους που δεν παραλείπουν να τις κάνουν γνωστές όπου και όπως μπορούν.

TRIΑL ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: το τρίτο Trial για το Κύπελλο Trial 4X4 Κρήτης 2012, διοργανώθηκε από τη Λέσχη 4Χ4 Ηρακλείου, την Κυριακή 27 του Μάη.

RALLY ALBANIA 2012: Ένας μοναδικός αγώνας, με απίστευτο αριθμό συμμετοχών – πάνω από 180, πολλές από ξένες χώρες, σκληρό terrain και πολύ καλή οργάνωση. Έθεσε, πραγματικά, καινούριες βάσεις στο θεσμό του Balkan Cup με την υπογραφή του Edvin Kasimati.

Σωληνωτά Πλαίσια!!!
 


Silk Way Rally 2012


Editorial Τεύχος 80

Νέα Ιούλης 2012


Νέα Προϊόντα Ιούλης 2012 

Wrangler JK by California

Νέο Isuzu D-max 2012
 

Nέα Λεσχών Ιούλης 2012

Νέα Αγώνων


24 Ώρες 2012


Τrial Ηρακλείου 2012


Albania Rally 2012


  Θύρα 0, Ιούλης 2012Kαι όπως πάντα τα νέα της τετρακίνησης και τα παραλειπόμενα του χώρου στο... ποδόσφαιρο!