Τεύχος 79, Ιούνης 2012 Tετρακίνητα Νέα


Νέα, Ιούνης 2012
: Eterniti Artemis, νέο μικρό SUV για την Chevrolet, σε παραγωγή το Nissan Juke-R!,
Peugeot Urban Crossover Concept, ανανεωμένο Audi Q5, Mazda CX5, Bentley Motors EXP 9. 

Νέα Προϊόντα:
Πλήμνες της AVM για Isuzu Trooper στα 100 ευρώ. Λαστιχένια πατάκια και σκαφάκια, άοσμα Γερμανίας. Βάση εργάτη για Mitsubishi L200, βάση για εργάτη για Range rover Classic, προφυλακτήρας με βάση για εργάτη για Land Rover Defender 90, προφυλακτήρας για Land Rover Defender 90, φανάρι έκτακτης ανάγκης από τη Smittybilt, καλάθι σχάρας, για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις, από τη Smittybilt Extended top και κανάλι για TJ από τη Smittybilt, φώτα led της Rigid Industries. Ανάρτηση για JK 4,5”  Long Arm για JK από τον Clayton. Pioneer ARHUD νέο GPS που στηρίζεται στην τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality). Δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να βλέπει τις οδηγίες, όχι από μια μικρή οθόνη, αλλά μπροστά στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Ενισχυμένο καβούκι διαφορικού για Toyota Hilux, για σκληρή χρήση, σε αυτοκίνητο που έχει δεχτεί βελτιώσεις.  

ICON
BRONCO  Στη λίστα…: Ένα αυτοκίνητο που άμεσα βάζεις στη λίστα των «θέλω». Κλασικό και ταυτόχρονα σύγχρονο. Απλό και ταυτόχρονα glamour. Designed
και ταυτόχρονα ικανό εκτός δρόμου. Ένα ακόμη δημιούργημα της απίστευτης Καλιφορνέζικης Icon. 

OPEL
ANTARA 2.4 ECOTEC Στο ρυθμό της άνεσης…: Η άνεση και ο… χαρακτήρας είναι τα όπλα του Antara 2.4 με τον νέο κινητήρα ECOTEC απέναντι στον σκληρό ανταγωνισμό της πολυπληθούς κατηγορίας των μεσαίων SUV. 

Νέα Λεσχών:
Πρωτομαγιά με το 4X4 fun, γενέθλια για το  Vitaraclub.gr, η Λέσχη Τετρακίνησης Σαντορίνης, η Αττική Λέσχη ξεκίνησε για το Γράμμο, η Λέσχη 4Χ4 Άρτας στον πάγο!!! 

THE
PIN PROJECT:
Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη… Τη δική τους Ιθάκη ψάχνουν ο Νίκος και η Γεωργία, που ξεκίνησαν το γύρο του κόσμου, στα τέλη του Απρίλη από την Χαλκίδα, αναζητώντας εικόνες και εμπειρίες από όλο τον κόσμο. Σε μια εποχή δύσκολη για την Ελλάδα, ξεκίνησαν για να βρουν τον δικό τους παράδεισο. 


Νέα Αγώνων:
Sealine Rally Qatar, Croatia Trophy 2012, 250 συμμετοχές στο Poland-Breslau, Rally Albania 2012, Dakar Challenge: κερδίστε μία συμμετοχή στο Dakar!!!, πρόγραμμα αγώνων του μήνα. 

ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ
MAG CUP 2012
Έϊς ξεφυγ…: Με δύο νίκες και μία δεύτερη θέση ο Δελής έχει κάνει μία σημαντική διαφορά, με μόλις 8 αγώνες να έχουν συμπληρωθεί από την αρχή της χρονιάς. 


ATHENS SUPER TRIAL
Τόπο στο θέαμα! Και trial και χρονόμετρο; Ένας αγώνας με εξασφαλισμένο το θέαμα, στην Αττική που έχει καιρό να δει αντίστοιχο αγώνα. Όλες οι πληροφορίες για τον αγώνα του Ιχνηλάτη. 

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ TRAIL RIDE
Μία από τα ίδια…: Ο αγώνας των Καλαβρύτων ήταν μία επανάληψη της περσινής έκδοσης σε όλα, εκτός από την χρονική διάρκεια, αφήνοντας ακριβώς την ίδια γεύση, με ένα όμως μεγάλο πρόβλημα: η Ζ1 δε μέτρησε λόγω λίγων συμμετοχών! 

ΕΒΡΟΣ
TROPHY 2012
Ταιριάζοντας τα… νούμερα!!! Ο καλύτερος Έβρος των τελευταίων ετών! Θες οι εκπληκτικές διαδρομές από τη μία, χάρισμα της περιοχής και ταλέντο των σχεδιαστών, θες οι λίγες συμμετοχές από την άλλη, έδεσαν σε ένα αποτέλεσμα που μόνο σα θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί. 

ΕΥΒΟΙΑ RALLY RAID 6 στα 6… Για μία ακόμη φορά ο Trayanov
πέτυχε μία πειστική νίκη στη χώρα μας. Την πιο δύσκολη ίσως, αφού για πρώτη φορά μετά εδώ και καιρό οι «δικοί» μας προσπάθησαν και… προδόθηκαν από δευτερεύοντα προβλήματα.
Editorial Τεύχος 79

Νέα Ιούνης 2012


Νέα Προϊόντα Ιούνης 2012 


ICON Bronco


Opel Antara 2.4 ECOTEC
 

Nέα Λεσχών Ιούνης 2012

Τhe Pin Project


Νέα Αγώνων


Τετρακίνηση Mag Cup 2012

Athens Super Trial

Trail Ride Καλάβρυτα


Eβρος Trophy 2012

Evia Rally Raid 2012


Θύρα 0, Ιούνης 2012Kαι όπως πάντα τα νέα της τετρακίνησης και τα παραλειπόμενα του χώρου στο... ποδόσφαιρο!