Τεύχος 76, Μάρτης 2012Tετρακίνητα Νέα
 

Νέα: H αξιοπιστία των αυτοκινήτων στις ΗΠΑ, Unimog από τη Mercedes-Benz Ελλάς!, Grand Cherokee SRT8 για τους Alonso και Massa!, καινούριο D-Max ετοιμάζει η Isuzu, Macan το όνομα του νέου SUV της Porsche, νέο Outlanderέο Peugeot 4008, Νέα BMW X6.

 

Νέα Προϊόντα: Σχάρα φόρτωσης διαφόρων αντικειμένων από ανοξείδωτο σωλήνα και  πολύ εύχρηστη συρόμενη ανοξείδωτη επιφάνεια για L200, αποσπώμενος κοτσαδόρος για Mitsubishi ASX  με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς τρυπήματα και συγκολλήσεις.

 

MITSUBISHI ASX 1.8 DiD 4WD: Τι χάναμε!!! Το ASX Diesel είναι το καλύτερο παράδειγμα του τι χάναμε με την παράλογη πολιτική του ελληνικού κράτους να μην επιτρέπει στα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα να μπαίνουν στο κέντρο Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

 

L200 εκχιονιστικό: Τα κάνει όλα και συμφέρει… Μια ακόμη πρωτοπορία, δίνει τη δυνατότητα στο L200 να γίνει το εργαλείο για όλες τις δουλειές.

 

Νέα Λεσχών: με την Εκάλη στο Ναύπλιο, με το JPForum στην Παύλιανη, με το Teflon Club στη Δίρφη, με τα «αρκούδια» στο Λιβάδι και το Μπέλες, με τα RAV4 και Santa Fe Club στο Σέσι, με τους Braters στους Άγιους Ασώματους, με τα Land Rover στον Ατταρτ, με τη Λέσχη 4Χ4 Χανίων στο Βόλικα, με το Vitara Club στη Μεγάλη Κάψη, με τη Λέσχη Περιστερίου στην Πάρνηθα, με τους Σκάρτα 100 και τη Λέσχη Αμαλιάδας στο Περιστέρι, με τη Λέσχη 4Χ4 Ηρακλείου στα Ζωνιανά, με την Αττική Λέσχη στα νέα της εντευκτήρια, με την Ελληνική Λέσχη 4Χ4 Jimny στη Χασιά, με τη Λέσχη Ευρίπου στα «τρελά νερά», με τη Λέσχη Γρεβενών στην Καληράχη, με το ΣΤΕΒΕ στο Χορτιάτη, νέα επέμβαση της Πανελλαδικής Ομάδας Βοήθειας 4Χ4.

 

Στα χιόνια με το Greek Kia Club: Ήταν ένα ΠΑΝ- ΚΙΑ-κο...  Από Πάτρα, από Κόρινθο, από Σέρρες, από Αθήνα... με 4κινητα σε όλη την πιθανή παραλλαγή της γκάμας και των ετών, αλλά και με «ασφάλτινα», στο Ξενοδοχείο «Μάγεμα» ( όνομα και πράγμα ) έξω από την Ελάτη Τρικάλων, το Σαββατοκύριακο 18-19/2.

 

Εκδρομή Δίρφυ: Μια φορά και έναν καιρό… Κυριακάτικη μονοήμερη απόδραση, από το Esky_t-Γαλανόπουλος- Καπένης Team στη Δίρφη Ευβοίας. Πολύ χιόνι, πολύ περιπέτεια, καλή παρέα τα στοιχεία που συνέθεσαν την εκδρομή.

 

Νέα Αγώνες: Ματαίωση του Estoril-Marrakech, δημοσιεύτηκε η Προκήρυξη Αγώνων 4Χ4 για το 2012, πρώτος αγώνας Super Trial, ο Robby Gordon κερδίζει το Best In The Desert, απονομές Trail Ride.

 

Trial Ιωαννίνων Εν αρχή είναι ο λόγος… Την αυλαία των αγώνων 4Χ4 για το 2012, άνοιξε το 1ο Trial του επάθλου Δυτικής Ελλάδας.

 

24 ΩΡΕΣ RALLY RAID 2012: Πάμε για 10!!! Ποιος το περίμενε το 2003 ότι θα φτάναμε σήμερα στον 10ο, ουσιαστικά, 24ωρο αγώνα του Ιχνηλάτη. Κι όμως το ξεχωριστό του αγώνα, η προσεγμένη οργάνωση και η φήμη του 24ωρου μας φέρνουν κατά πρόσωπο με τη 10η οργάνωση…

 

KING OF THE HAMMERS 2012: O αγώνας τωναγώνων!!! Για πολλούς θεωρείται ο πιο σημαντικός τετρακίνητος αγώνας του κόσμου. Πιο σημαντικός ακόμη και από αυτό το Dakar, το Rain Forest Challenge, το Baja 1000. Το σίγουρο είναι ένα: είναι ένα πραγματικά θεαματικό γεγονός!

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΛΑΣΚΑΣ: Ένας Έλληνας στο Dakar;  Και όμως ο Θανάσης Παλάσκας κατάφερε, μαζί με τον Τάκη Ζαχαρίου, να ανέβει στη ράμπα του τερματισμού στην πρωτεύουσα της Σενεγάλης. Και μας μιλάει για όλη αυτή την εμπειρία

Editorial Τεύχος 76

Νέα Μάρτης 2012


Νέα Προϊόντα Μάρτης 2012


Mitsubishi ASX 1.8 DiD 4WD

Mitsubishi L200 Εκχιονιστικό

Νέα Λεσχών Μάρτης 2012

Εκδρομή στη Δίρφη


KIA Meeting


Maxim Καλτσίδης


Νέα Αγώνων Μάρτης 2012

Trial Ιωαννίνων, 19/2


24 Ώρες Rally Raid 2012

King of the Hammers


Ένας Έλληνας στο Dakar;


Θύρα 0, Μάρτης 2012


 

Kαι όπως πάντα τα νέα της τετρακίνησης και τα παραλειπόμενα του χώρου στο... ποδόσφαιρο!