Τεύχος 74, Γενάρης 2012
 
 

 
 
 

 
 


 

 
   
 

 

Νέα: John Cooper Works Mini Countryman, 50 χρόνια γιορτάζει η Land Rover στο Eastnor Castle, ξεκίνησαν οι δοκιμές του Juke-R, νέος κινητήρας V6 TDi στο Audi Q7, TUV 2012: πίσω από την 911 το RAV4!, Sebastian Vettel : Πρέσβης της FIA για την Οδική Ασφάλεια, αίτηση χρεοκοπίας κατέθεσε η SΑΑΒ.

Νέα Προϊόντα: σκάρες οροφής από την Kevin Off Road, άξονες για Toyota από την Ballistic Fabrication, ράμπες απεγκλωβισμού MAXTRAX, επεκτάσεις Winchline κ.α.

X.O., όπως Χρυσά Οχήματα; Δοκιμάζουμε τις δύο νέες εισόδους στο χώρο των αγώνων αντοχής στην Ελλάδα και μένουμε εντυπωσιασμένοι από το επίπεδο της εξέλιξης, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την οργάνωση της ομάδας που έχει την υποστήριξη του Χρυσού Οδηγού.

KIA Sportage I LPG: Οικονομικό όπως... άλλοτε!!! Ένα από τα καλύτερα, γενικής χρήσης, εκτός δρόμου τετρακίνητα, αποχτά άλλη χρηστικότητα μετά την τοποθέτηση LPG, μπαίνοντας σε μία καινούρια νεότητα.

Nέα Λεσχών: Βλαχοκερασιά με το Sport Club Ναυπλίου, hard core off road με την Αττική Λέσχη Τετρακίνησης, στη Ρακίτα με το Vitara Club, 2ος Άθλος Βροντούς κ.α.

Νέα Αγώνων: η ομάδα της Mini, το rain Forest Challenge, το πρόγραμμα της τηλεόρασης του Africa ECO Race, η ακύρωση των αποτελεσμάτων του Θεσσαλονίκη Trophy, το Κύπελλο Super Trial για το 2012 κ.α.

Τετρακίνηση Mag Cup 2011: Gangster και πάσης... Ελλάδος! Ο «καλός γίγαντας», ο συμπαθής Βαγγέλης Τσουρλάκης, ένα τετρακίνητος με τα όλα του, είναι ο νικητής του Τετρακίνηση Mag Cup για το 2011!

Wild Terrain Αγ. Νικολάου: παρά τις λίγες συμμετοχές, ο αγώνας στον Άγιο Νικόλαο είχε ανταγωνισμό και πρόσφερε θέαμα στους θεατές, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το Κύπελλο Περιπέτειας.

Trial Αράκυνθου: 20+ συμμετοχές στον αγώνα που έκλεισε το έπαθλο Trial Δυτικής Ελλάδας στις αρχές του Δεκέμβρη.

5o Enduro Λέσβου: με βροχή ολοκληρώθηκε στο νησί το τοπικό έπαθλο με ένα endurο που μάζεψε 16 συμμετοχές.

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο: η οργάνωση του Cooper 24 Ώρες Off Road 2011 φτιάχνει μία λίστα με όλους όσους έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για να πετύχει ο αγώνας.

The Jeep Way: πώς ένα απλό αυτοκίνητο καταφέρνει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με ένα σετ ελαστικά μόνο, να ανέβει στο βάθρο της Ζ2 στον 24ωρο.

Πρωτοχρονιά: η «από μέσα» άποψη του Φωκίωνα Πετρίτη για τον μεγαλύτερο ελληνικό εκτός δρόμου αγώνα.