Νέα:  Έρχεται το Grand Cherokee 2011, Νέο Toyota Hilux, Νέα Range Rover Sport και Land Rover Discovery, Ανανεωμένο VW Tiguan.
 
Chevrolet Orlando 1.8: Επιβατικό, πολυμορφικό ή cross over; Το Orlando ακροβατεί ανάμεσα στις τρεις λύσεις, εξυπηρετώντας με μοναδικό τρόπο τις νέες ανάγκες της αγοράς, που ακολουθούν πλέον το δόγμα «όλα σε ένα».
 
Αυτοκίνητο και φόροι: Τέλος ή… τέλος! Η αναζήτηση χρημάτων από την κυβέρνηση οδηγεί σε καταβαράθρωση της αγοράς και κάνει εντελώς ασύμφορη τη χρήση του αυτοκινήτου, ιδίως αν μιλάμε για τετρακίνητα.
 
Wrangler TJ, Transformer: Όχι δε μιλάμε για ένα από τα αυτοκίνητα της γνωστής ταινίας… Έχουμε να κάνουμε όμως με ένα όχημα μοναδικό, το μόνο πιθανά που μπορεί να… μεταμορφώνεται από νικητής σε αγώνα αντοχής, σε νικητή σε αγώνα trial και διεκδικητή σε αγώνα trophy!
 
Πετρελαιοκίνηση: τα υπουργία Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Υποδομών, εξετάζουν την άρση απαγόρευσης της πετρελαιοκίνησης, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
 
LPG και μυστικά: Aν παρόλα τα πρόσφατα μέτρα έχεις σκοπό να κρατήσεις το τετρακίνητό σου, καλό θα ήταν να μειώσεις λίγο το κόστος χρήσης, βάζοντας σύστημα LPG. Αν το κάνεις,  τι πρέπει να προσέξεις;
 
Νέα Λεσχών: φεστιβάλ Ερέτριας, οι Ναυπλιώτες στο Λάδωνα, Beach Party στην Καραθώνα, καθαρισμός της Πάρνηθας, στη Γαλλία με το 2CV Club, το JPF σε δράση, το 3ο Meet n Greet του JPF.
 

4η Πανθεσσαλική Συνάντηση Συλλόγων 4Χ4:
ο Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας οργάνωσε από 1 έως 3 Ιούλη την τέταρτη συνάντηση συλλόγων της περιοχής, στο Χορευτό Πηλίου.
 
Νέα Αγώνων: η ελληνική επιτυχία στο Transylvania Adventure Trophy, η καλή εμφάνιση του Dacia Duster στο Pikes Peak, τα νέα σχέδια για πίστα F1 στη Δραπετσώνα.
 
Silk Way Rally: Holowzyc και Loprais κατάφεραν να κερδίσουν έναν από τους μεγαλύτερους σε μήκος αγώνες εκτός δρόμου σήμερα, φέρνοντας την X3CC και το Tatra πρώτα ανάμεσα στους 76 τερματίσαντες στο Sochi.
 
BP Ultimate Rally Raid Evia: Ο Trayanov, για μία ακόμη φορά, ήρθε, νίκησε και απήλθε. Και μάλιστα απέναντι σε έναν δύσκολο ανταγωνισμό, το δυσκολότερο μέχρι στιγμής και αντιμέτωπος με δύσκολες καιρικές συνθήκες.
 
Trial Κέρκυρας: με 23 συμμετοχές ο δεύτερος αγώνας του επάθλου Trial Δυτικής Ελλάδας, στο πανέμορφο νησί της Κέρκυρας, στην περιοχή του Σγόμπου-Γαζάτικα.
 
Editorial
 
Θύρα 0: Τα παραλειπόμενα του μήνα.