Νέα: UAZ στην Ελλάδα, Νέα Mercedes M-Class, Range Rover Evoque, αναλυτικές φωτό!, Νέο Audi Q3, Βρετανικό το νέο Qashqai!, KERS από τη Volvo, Τα αυτοκίνητα του Cars 2 στο Goodwood Festival of Speed, Δύο νέα βιβλία για Land Rover, Η Μοτοδυναμική νέα αντιπροσωπεία της Porsche, Νέες προσφορές  Nissan

MITSUBISHI PAJERO V20 RALLY RAID. Aus Griechenland…
Τα ονόματα γνωστά. Οι φυσιογνωμίες γνώριμες. Σε μπερδεύει η μία γερμανική σημαία και το γεγονός ότι δεν έχουμε δει το
MIVEC ποτέ σε ελληνικούς αγώνες. Και όμως πρόκειται για το καλύτερο αυτοκίνητο Rally Raid που έχουν οδηγήσει ελληνικά χέρια!

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ SHELL:
Και κάπου… πρώτοι! Με μεγάλη επιτυχία, ιδιαίτερα για τις τρεις ελληνικές ομάδες, ολοκληρώθηκε ο 27ος  Ευρωπαϊκός Μαραθώνιος Οικονομίας της Shell στην πίστα Eurospeedway, στο Lausitz της Γερμανίας στις 26-28 Μαΐου. 

HONDA CRV LPG Το καλό, καλύτερο…Το Honda CRV είναι ένα από τα καλύτερα SUV, χάρη στους χώρους, τον κινητήρα V-Tec και την έξυπνη τετρακίνηση. Η μετατροπή του σε bi-fuel αυξάνει ακόμη περισσότερο τις… μετοχές του σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο.

Νέα Λεσχών: Η Αττική Λέσχη στην Κερκίνη με τους Ερωδιούς, ΠανΚΙΑκό Event, RAV4 Club και Santa Fe Club σε μία ομάδα, με το Tucson Club στη Δίρφυ, τα Samurai στο Μαραθώνα, το πρόγραμμα της Λέσχης 4Χ4 Ρόδου.

6η ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΑΞΗ 4Χ4, όπως μόνο οι Σκάρτοι ξέρουν... Για μία ακόμη φορά, η Λέσχη 4Χ4 Πάτρας διοργάνωσε την Εαρινή σύναξη 4Χ4. Αλλά μόνο όπως αυτοί ξέρουν καλά. Μέσα στην πόλη της Πάτρας, δίπλα στη θάλασσα, σε μία πανηγυρική εκδήλωση.

1o Trial Επάθλου Δυτικής Ελλάδας:
προσπάθησε η λέσχη της Άρτας, μαζεύτηκε κόσμος και συμμετοχές, αλλά τα χάλασαν στις λεπτομέρειες και το αποτέλεσμα δεν τους δικαίωσε!

2o Trial Κυπέλλου Κρήτης: στην αρχή του καλοκαιριού! Πριν αρχίσει για τα καλά η θερινή περίοδος το Off Road Club Ηρακλείου και τα μέλη του δούλεψαν σκληρά, υποστηριζόμενοι από τοπικούς φορείς και χορηγούς και έφτιαξαν έναν όμορφο αγώνα.

Tεχνικός Έλεγχος: το δεύτερο μίας σειράς άρθρων που έχουν σκοπό να δείξουν και να εξηγήσουν τα πώς και γιατί των τεχνικών ελέγχων στους αγώνες 4Χ4. Αυτή τη φορά με επίκεντρο τα roll cages.

RALLY ALBANIA 2011 Ξεκίνημα με υποσχέσεις. Οι πολλές συμμετοχές, κυρίως μη Αλβανών, το άψογο road book και οι προσπάθειες της οργάνωσης κέρδισαν τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα του Balkan Rally Raid Cup για το 2011.

Νέα Αγώνων: H UAZ στους αγώνες αντοχής, σε Ελλάδα και εξωτερικό, Δύο Amarok στο Dakar 2012, Η Μercedes στα Cross Country, Σχεδόν έτοιμα δύο ελληνικά θηρία, Απίστευτο το κέρδος από το Dakar, Δύο ακόμη 24ωροι!
Editorial - Περιεχόμενα
Νέα
Νέα Προϊόντα
Ευρωπαϊκός Μαραθώνιος Οικονομίας Shell
Honda CRV LPG
Advertorial Dacia Duster
Έκθεση Υγραεριοκίνηση
Advertorial Ιππικός Όμιλος
Νέα Λεσχών
6η Εαρινή Σύναξη
Νέα Αγώνων
Mitsubishi Pajero V20 Rally Raid
Rally Albania 2011
Τεχνικός Έλεγχος ΙΙ
Trial Ηρακλείου 2011
Trial Άρτας 2011
Τετρακίνηση Mag Cup
Cooper 24 Ώρες 2011
Βιβλιοκριτική
Θύρα 0
 

UAZ στην Ελλάδα, Νέα Mercedes M-Class, Range Rover Evoque, αναλυτικές φωτό!, Νέο Audi Q3, Βρετανικό το νέο Qashqai!, KERS από τη Volvo, Τα αυτοκίνητα του Cars 2 στο Goodwood Festival of Speed, Δύο νέα βιβλία για Land Rover, Η Μοτοδυναμική νέα αντιπροσωπεία της Porsche, Νέες προσφορές  Nissan

 Περισσότερα

Η Αττική Λέσχη στην Κερκίνη με τους Ερωδιούς, ΠανΚΙΑκό Event, RAV4 Club και Santa Fe Club σε μία ομάδα, με το Tucson Club στη Δίρφυ, τα Samurai στο Μαραθώνα, το πρόγραμμα της Λέσχης 4Χ4 Ρόδου.

 Περισσότερα


H UAZ στους αγώνες αντοχής, σε Ελλάδα και εξωτερικό, Δύο Amarok στο Dakar 2012, Η Μercedes στα Cross Country, Σχεδόν έτοιμα δύο ελληνικά θηρία, Απίστευτο το κέρδος από το Dakar, Δύο ακόμη 24ωροι!.

 Περισσότερα

Και κάπου… πρώτοι! Με μεγάλη επιτυχία, ιδιαίτερα για τις τρεις ελληνικές ομάδες, ολοκληρώθηκε ο 27ος  Ευρωπαϊκός Μαραθώνιος Οικονομίας της Shell στην πίστα Eurospeedway, στο Lausitz της Γερμανίας στις 26-28 Μαΐου. 

 Περισσότερα


Tα ονόματα γνωστά. Οι φυσιογνωμίες γνώριμες. Σε μπερδεύει η μία γερμανική σημαία και το γεγονός ότι δεν έχουμε δει το MIVEC ποτέ σε ελληνικούς αγώνες. Και όμως πρόκειται για το καλύτερο αυτοκίνητο Rally Raid που έχουν οδηγήσει ελληνικά χέρια!

 Περισσότερα

Ξεκίνημα με υποσχέσεις. Οι πολλές συμμετοχές, κυρίως μη Αλβανών, το άψογο road book και οι προσπάθειες της οργάνωσης κέρδισαν τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα του Balkan Rally Raid Cup για το 2011.

 Περισσότερα


Το καλό, καλύτερο…Το Honda CRV είναι ένα από τα καλύτερα SUV, χάρη στους χώρους, τον κινητήρα V-Tec και την έξυπνη τετρακίνηση. Η μετατροπή του σε bi-fuel αυξάνει ακόμη περισσότερο τις… μετοχές του σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο.

 Περισσότερα

Δύο μόνο αγώνες την περίοδο που πέρασε, στη σκιά του Acropolis, της ζέστης και σε αναμονή του Evia Rally Raid. Λίγα λοιπόν τα πράγματα που άλλαξαν, ιδίως στην κορυφή..

 Περισσότερα


Tο δεύτερο μίας σειράς άρθρων που έχουν σκοπό να δείξουν και να εξηγήσουν τα πώς και γιατί των τεχνικών ελέγχων στους αγώνες 4Χ4. Αυτή τη φορά με επίκεντρο τα roll cages.

 Περισσότερα

Τα μεγαλύτερα διεθνή sites για αγώνες Rally Raid αναφέρονται στον 24ωρο αγώνα του Ιχνηλάτη, αφήνοντας υποσχέσεις για αύξηση των ξένων συμμετοχών.

 Περισσότερα


Πριν αρχίσει για τα καλά η θερινή περίοδος το Off Road Club Ηρακλείου και τα μέλη του δούλεψαν σκληρά, υποστηριζόμενοι από τοπικούς φορείς και χορηγούς και έφτιαξαν έναν όμορφο αγώνα.

 Περισσότερα

Προσπάθησε η λέσχη της Άρτας, μαζεύτηκε κόσμος και συμμετοχές, αλλά τα χάλασαν στις λεπτομέρειες και το αποτέλεσμα δεν τους δικαίωσε!

 Περισσότερα


Kαι όπως πάντα τα νέα της τετρακίνησης και τα παραλειπόμενα του χώρου στο... ποδόσφαιρο!

 Περισσότερα


Nέα προϊόντα και προσφορές από τις ελληνικές εταιρείες που ασχολούνται με τα 4Χ4 και τις εκτός δρόμου εξορμήσεις.
.

 Περισσότερα


62 συμμετοχές από 15 χώρες, 7 μέρες, 8 ειδικές, απίστευτη λάσπη και φοβερό θέαμα. To Croatia Trophy διεκδικεί τα πρωτεία σε αγώνες του είδους σε όλη την Ευρώπη και δείχνει να έχει τα φόντα να τα καταφέρει.

 Περισσότερα