Τα...θεριά από την Πάτρα! Πάμε Αχαΐα για να φωτογραφήσουμε και να καβαλήσουμε δύο αυτοκίνητα που κάνουν ακόμη και αυτή τη γέφυρα του Ρίου να μοιάζει...χαμηλή! Τα αυτοκίνητα που στα χέρια των Ραυτόπουλου και Πολίτη μονοπώλησαν το Κύπελλο Περιπέτειας του 2010.

Subaru Forester MY2001: Άλλαξε ο...μηχανιός!!! Εξωτερικά μόνο οι πολύ παρατηρητικοί θα καταφέρουν να ξεχωρίσουν το νέο Forester. Από μέσα όμως ο νέος κινητήρας και η αναβάθμιση της ποιότητας υλικών, κάνουν τη διαφορά.

AσΤerios: Στα όρια του SUV, το μικρό Terios έχει τις δυνατότητες να ξεχωρίσει εκτός δρόμου. Αρκεί να το...περιποιηθούν τα κατάλληλα χέρια και μπορεί να φτάσει όπου και ένα καθαρόαιμο, χάρη στο χαμηλό βάρος και τις διαστάσεις του.

Subaru Forester 2.5 Turbo LPG: Οικονομικές...επιδόσεις. Ένα Forester αποκτά τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα της τρίτης γενιάς και ένα σύστημα LPG για να αντεπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες για καύσιμο και την οικονομική αιμορραγία που αυτές σημαίνουν.

Tεχνικό Εργάτες: Οι ακούραστοι...φίλοι!!!Ξεκινάμε το αφιέρωμά μας σε ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ ενός εκτός δρόμου οχήματος με την προσπάθεια να εξηγήσουμε το πώς και το γιατί όλων των συστημάτων και των χαρακτηριστικών του.

Raucus Terrain: η λέσχη 4Χ4 Loxa Σουφλίου και η εκπληκτική της "εκδρομή" στα άγρια δάση της περιοχής του Έβρου.

Oδοιπορικό Ρούπελ: μιά ματιά είναι αρκετή για να ζήσεις την ιστορία. Μια ματιά στο παρελθόν, σου δίνει τη δύναμη να αντέξεις το παρόν και να παρευρεθείς στο μέλλον. Μια ματιά πίσω στην εποχή που ένιωθες περήφανος να είσαι Έλληνας.

2o Experience Off Road Trophy: Δεν είναι αγώνας, δεν είναι εκδρομή. Μαζεύει όμως πάνω από 60 αυτοκίνητα κάθε φορά και σίγουρα αξίζει τον κόπο και την... προσοχή μας!

Trail Ride Καλάβρυτα: Με πρίμα καιρό! Ο δύσκολος καιρός - βροχή, ομίχλη και χιόνι - σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου οργάνωση, μας έδωσαν έναν όμορφο αγώνα, που δυστυχώς λόγω κόστους δεν τίμησαν οι αγωνιζόμενοι.

1o Trial Kρήτης - Ρέθυμνο: θεαματικά ξεκίνησε το κύπελλο Κρήτης στα trial με έναν αγώνα που μάζεψε 35 αυτοκίνητα.

4ο Εnduro Λέσβου: ένα επαρχιακό έπαθλο, σε ένα νησί, και ένας αγώνας που μάζεψε περισσότερες συμμετοχές απο τους αντίστοιχους του πρωταθλήματος!

Η τύχη των αγώνων 4Χ4: τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους και όχι να καλύπτονται, προς χάρη μίας φαινομενικής ηρεμίας, που στο κάτω-κάτω μόνο κακό μπορεί να κάνει…

Νέα: νέο Jeep Compass, νέο Audi Q3, έρχεται το νέο Ford Ranger, αναβάθμιση του Volvo XC 70, υγραέριο από τη ΒΙΑΜΑΡ, αύξηση στις πωλήσεις παγκοσμίως και πολλά άλλα νέα απο τον κόσμο της τετρακίνησης.

Νέα Λεσχών: με τους Σκάρτους σε περιπέτειες, αλλά και στη λίμνη Δόξας για την... οικογένεια, στην πίτα της ΠΑΛΕΑ, αποχαιρετώντας το χειμώνα με τη λέχη Ηρακλείου, το 10 Fetsival βουνού κ.α.

Νέα Αγώνων:
ro Italian Baja, η διαδρομή του Dakar 2012, το Abu Dabi DC, οι προκριματικοί του Rain Forest, η ανακοίνωση του Balkan Rally Raid Cup 2011 κ.α.
Περιεχόμενα- Editorial
Dacia Duster Advertorial
Τετρακίνητα Νέα, Ιούνης 2011
Νέα Λεσχών, Ιούνης 2011
Νέα Αγώνων, Ιούνης 2011
Έβρος Trophy 2011, Μάης 2011
Δοκιμή Hyundai ix35, Ιούνης 2011
Δοκιμή Toyota Land Cruiser 120 LPG, Ιούνης 2011
GPS Gadget, Ιούνης 2011
Νέα Προϊόντα, Ιούνης 2011
Juke vs Urban Cruiser, Ιούνης 2011
Με την Αττική 4Χ4 στην Εύβοια, Ιούνης 2011
Τεχνικός Έλεγχος Part I, Ιούνης 2011
Τετρακίνηση Mag Cup, Ιούνης 2011
Φαιάκων Τέρας, Ιούνης 2011
Trail Ride Πήλιο, Μάης 2011
Cooper 24 'Ωρες Off Road 2011, Ιούνης 2011
Croatia Trophy 2011
Evia Rally Raid 2011, Pre-event
Αλλαγή χρώματος, Ιούνης 2011

Βιβλιοκριτική, Ιούνης 2011

Θύρα 0, Ιούνης 2011