Τετρακίνητα Νέα, Μάης 2011
Νέα Λεσχών, Μάης 2011
Νέα Αγώνων, Μάης 2011
Οδοιπορικό στο Ρούπελ, Μάης 2011
Trail Ride Καλάβρυτα, Απρίλης 2011
2o Experience Ναύπλιο, Απρίλης 2011
Δοκιμή Forester 2011, Μάης 2011
Μετατροπή Terios, Μάης 2011
Trial Ρέθυμνο, Απρίλης 2011
Tεχνικό Εργάτες, Μάης 2011
Τα θεριά από την Πάτρα, Μάης 2011
Raucous Terrain, Μάρτης 2011
Μετατροπή Subaru Forester LPG, Μάης 2011
Off Road Equipement, Μάης 2011
Τετρακίνηση Mag Cup, Μάης 2011
Cooper 24 Ώρες Off Road 2011, Μάης 2011
Οι αγώνες 4Χ4, Μάης 2011
4o Enduro Λέσβου, Mάρτης 2011
Βιβλιοκριτική, Μάης 2011
Ποδόσφαιρο - Θύρα 0, Μάης 2011

Τα… θεριά από την Πάτρα! Πάμε Αχαΐα για να φωτογραφήσουμε και να καβαλήσουμε δύο αυτοκίνητα που κάνουν ακόμη και αυτή τη γέφυρα του Ρίου να μοιάζει… χαμηλή! Τα αυτοκίνητα που στα χέρια των Ραυτόπουλου και Πολίτη μονοπώλησαν το Κύπελλο Περιπέτειας του 2010.

Subaru Forester MY2001: Άλλαξε ο… μηχανιός!!! Εξωτερικά μόνο οι πολύ παρατηρητικοί θα καταφέρουν να ξεχωρίσουν το νέο Forester. Από μέσα όμως ο νέος κινητήρας και η αναβάθμιση της ποιότητας υλικών, κάνουν τη διαφορά.

AσΤerios: Στα όρια του SUV, το μικρό Terios έχει τις δυνατότητες να ξεχωρίσει εκτός δρόμου. Αρκεί να το… περιποιηθούν τα κατάλληλα χέρια και μπορεί να φτάσει όπου και ένα καθαρόαιμο, χάρη στο χαμηλό βάρος και τις διαστάσεις του. 

Subaru Forester 2.5 Turbo LPG: Οικονομικές… επιδόσεις. Ένα Forester αποκτά τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα της τρίτης γενιάς και ένα σύστημα LPG για να αντεπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες για καύσιμο και την οικονομική αιμορραγία που αυτές σημαίνουν.

Trail Ride Καλάβρυτα: Με πρίμα καιρό! Ο δύσκολος καιρός – βροχή, ομίχλη και χιόνι – σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου οργάνωση, μας έδωσαν έναν όμορφο αγώνα, που δυστυχώς λόγω κόστους δεν τίμησαν οι αγωνιζόμενοι.

Η τύχη των αγώνων 4Χ4: τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους και όχι να καλύπτονται, προς χάρη μίας φαινομενικής ηρεμίας, που στο κάτω-κάτω μόνο κακό μπορεί να κάνει…

2o Experience Off Road Trophy: Δεν είναι αγώνας, δεν είναι εκδρομή. Μαζεύει όμως πάνω από 60 αυτοκίνητα κάθε φορά και σίγουρα αξίζει τον κόπο και την... προσοχή μας!

1o Trial Kρήτης - Ρέθυμνο: θεαματικά ξεκίνησε το κύπελλο Κρήτης στα trial με έναν αγώνα που μάζεψε 35 αυτοκίνητα.

4ο Εnduro Λέσβου:
ένα επαρχιακό έπαθλο, σε ένα νησί, και ένας αγώνας που μάζεψε περισσότερες συμμετοχές απο τους αντίστοιχους του πρωταθλήματος!


Tεχνικό: Εργάτες:
Οι ακούραστοι… φίλοι!!!Ξεκινάμε το αφιέρωμά μας σε ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ ενός εκτός δρόμου οχήματος με την προσπάθεια να εξηγήσουμε το πώς και το γιατί όλων των συστημάτων και των χαρακτηριστικών του.

Raucus Terrain: η λέσχη 4Χ4 Loxa Σουφλίου και η εκπληκτική της "εκδρομή" στα άγρια δάση της περιοχής του Έβρου.

Oδοιπορικό Ρούπελ: μιά ματιά είναι αρκετή για να ζήσεις την ιστορία. Μια ματιά στο παρελθόν, σου δίνει τη δύναμη να αντέξεις το παρόν και να παρευρεθείς στο μέλλον. Μια ματιά πίσω στην εποχή που ένιωθες περήφανος να είσαι Έλληνας.

Νέα: νέο Jeep Compass, νέο Audi Q3, έρχεται το νέο Ford Ranger, αναβάθμιση του Volvo XC 70, υγραέριο από τη ΒΙΑΜΑΡ, αύξηση στις πωλήσεις παγκοσμίως και πολλά άλλα νέα απο τον κόσμο της τετρακίνησης.

Νέα Λεσχών: με τους Σκάρτους σε περιπέτειες, αλλά και στη λίμνη Δόξας για την... οικογένεια, στην πίτα της ΠΑΛΕΑ, αποχαιρετώντας το χειμώνα με τη λέχη Ηρακλείου, το 10 Fetsival βουνού κ.α.

Νέα Αγώνων: τo Italian Baja, η διαδρομή του Dakar 2012, το Abu Dabi DC, οι προκριματικοί του Rain Forest, η ανακοίνωση του Balkan Rally Raid Cup 2011 κ.α.