Κερδίστε 2000 ευρώ, χορηγία του California Club 4X4

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ετοιμαστείτε για τη μέγιστη πρόκληση!!!

To California Club 4X4 και το Τετρακίνηση MAG σας προκαλούν να…κερδίσετε 2000 ευρώ ξεπερνώντας τη ράμπα του περιοδικού!!!

Ο πρώτος που θα καταφέρει  να εξαντλήσει τη μήκους 2 μέτρων και ύψους 1 μέτρου ράμπα του περιοδικού, με όλους τους τροχούς του αυτοκινήτου να πατούν σταθερά στο έδαφος θα πάρει ΜΕΤΡΗΤΑ 2000 ευρώ σαν έπαθλο, χορηγία του California Club 4X4.

Η δοκιμασία θα γίνεται σε συγκεκριμένο σημείο, σε άσφαλτο, εμπρός στο περιοδικό.

Το αυτοκίνητο θα πρέπει στο μέγιστο σημείο της ράμπας, σταματημένο, να διατηρεί όλους του τους τροχούς σταθερά σε επαφή με το έδαφος. Τα αμορτισέρ θα πρέπει να είναι συνδεδεμένα και στα δύο τους άκρα. 

Το αυτοκίνητο θα πρέπει να φτάσει στο περιοδικό και να φύγει οδηγούμενο και όχι σε trailer. Το αυτοκίνητο θα πρέπει να έχει ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό (φανάρια, φλας, καθίσματα, ζώνες κλπ.) για κίνηση στο δρόμο.

H πίεση των ελαστικών πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 psi.

Οι τροχοί του αυτοκινήτου θα πρέπει να καλύπτονται σε πλάτος πλήρως από τα φτερά. Το συνολικό πλάτος του αυτοκινήτου δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 2100 χιλιοστά (χωρίς τους καθρέπτες). Το συνολικό μήκος του αυτοκινήτου δεν πρέπει να ξεπερνά τα 5200 χιλιοστά, εκτός αν βγαίνει μεγαλύτερο από το εργοστάσιο. Η απόσταση ανάμεσα στα κέντρα των αξόνων του δεν πρέπει να ξεπερνά τα 3000 χιλιοστά, εκτός αν βγαίνει μεγαλύτερο από το εργοστάσιο. Ο διαγωνισμός αφορά τετράτροχα οχήματα με μικτό βάρος κάτω από τους 3,5 τόνους.

Στο διαγωνισμό δεν μπορούν να πάρουν μέρος οι εργαζόμενοι στην Terra Magna και οι συνεργάτες του περιοδικού Τετρακίνηση Mag, οι εργαζόμενοι στο California Club 4X4 και στο California Jeep Service.

Ραντεβού για τη δοκιμή στο 210 6149119…

Τρέξτε να προλάβετε!!!

Οι μέχρι τώρα μετρήσεις στη ράμπα