The participants will cross the well know and crowded Halkida sea side by Saturday the 28th. Tο Σάββατο το βράδυ ο αγώνας θα περάσει από την πολυσύχναστη παραλία της Χαλκίδας δίπλα στην παλιά γέφυρα, μετά από απαίτηση του Δήμου της πόλης, που επίσης ανέλαβε την αιγίδα του αγώνα!

 
Friday, November the 26th, at 10:00 the shake down of the event will take place at Penteli mountain. Την Παρασκευή 26 Νοέμβρη στις 10:00 στο νταμάρι του Κοκκιναρά στην Πεντέλη θα έχουμε το shake down του αγώνα. Σε επιλεγμένη διαδρομή μπορεί να έρθουν όσοι θέλουν να πάρουν μία αίσθηση του road book και του πως διεξάγεται ο αγώνας. Σε άλλη διαδρομή μπορούν να δοκιμάσουν τα αυτοκίνητά τους όσοι θέλουν. Στις 12:00 θα έχουμε συνέντευξη τύπου για τον αγώνα και τον Borris Gadasin, ο οποίος θα δοκιμάσει και το αυτοκίνητό του στο shake down.

 

Concerning the promotion of the event, 4X4 cars, painted in the colors of Cooper 24 Hours 4X4 2009 will be presented on three special points of the route for one week prior to the event. Για την μεγαλύτερη προβολή του αγώνα αυτοκίνητα με τα χρώματα του Cooper 24 Ώρες 4Χ4 2009 και διαφημιστικό υλικό θα βρίσκονται στο Πασαλιμάνι, την παραλία της Χαλκίδας και την Αράχωβα μία ολόκληρη εβδομάδα πριν την εκκίνηση του αγώνα!
 
The city of Piraeus, the biggest port in Greece, will host the start and finish of the race. The point will be Pasalimani, a marina for expensive boats and cruisers!

Ο Δήμος Πειραιά αγκαλιάζει το Cooper 24 Ώρες 4Χ4 2009. Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνουν στο Πασαλιμάνι, σε ένα πανηγυρικό περιβάλλον που θα στήσει ο Δήμος και η οργάνωση του αγώνα, ικανοποιόντας τη θέληση των αγωνιζόμενων που ήθελαν κάτι πιό "κεντρικό" από ότι το Olympus Plaza του 2008. Το Olympus Plaza θα παραμείνει το κέντρο του αγώνα.
The, well known in Greece, portal zougla.gr will cover the event with postings and video.  

Το portal zougla.gr και η αντίστοιχη web TV θα καλύψουν τον αγώνα Cooper 24 Ώρες 4Χ4 2009. Το portal θα έχει άρθρα για τον αγώνα, πριν και μετά και η web TV εκτενές ρεπορτάζ μετά τον αγώνα, με σκηνές από πολλά σημεία. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

Event timetable can be found here. Δημοσιεύθηκε το χρονοδιάγραμμα του αγώνα. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

 

Details about the length of the event, the section and special stages can be found here Δημοσιεύθηκαν οι λεπτομέρειες, όσον αφορά το μήκος του αγώνα, τα σκέλη και τις ειδικές διαδρομές. Μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Vehicles, during the event, will be tracked by the electronic system iTrack.

Timing will be performed by a satellite automatic electronic system.

Both systems will be applied by "black boxes".

H παρακολούθηση των αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια του αγώνα θα γίνεται με το σύστημα παρακολούθησης στόλου οχημάτων iTrack.

Η χρονομέτρηση θα γίνει με αυτόματο δορυφορικό σύστημα.

Και τα δύο συστήματα θα λειτουργούν με black boxes που θα τοποθετηθούν στα αυτοκίνητα.

 

The Cooper 24 Hours 4X4 2009 was published again on marathonrally.com, about the perticipation of Boris Gadasin. Και πάλι θέμα στο marathonrally.com έγινε το Cooper 24 Ώρες 4Χ4 2009. Η είδηση της συμμετοχής του Boris Gadasin ανακοινώνεται σε περίοπτη θέση στο site που αναφέρεται σε αγώνες του είδους όπως ακόμη και αυτό το Dakar.
 
The bright participant in this year's Cooper 24 Hours 4X4 2009 will be Russian Boris Gadsin, FIA International Cup for Cross-Country Bajas 2007 winner, runner-up in 2008 and first on the tables for 2009.

Gadasin will take part in the event with co-driver Vladimir Damyanenko and a Mitsubishi Pajero V20 3.5 litres vehicle. His participation was conformed on October the 6th and will be supported by Tetrakinisi Mag, Malatesta Tyres and Egglezopoulos Bros. The last will have the responsibility of servicing the car during the event.

They are the first top level participation in such an event in Greece, for many years. Will it be difficult for them to win against the top Greek and Bulgarian crews?

H μεγάλη συμμετοχή στο Cooper 24 Ώρες 4Χ4 2009 είναι πλέον γεγονός. Ο Ρώσος Boris Gadasin, νικητής του International Cup for Cross-Country Bajas του 2007, δευτεραθλητής για το 2008 και πρώτος στη βαθμολογία του ίδιου θεσμού για το 2009, μας κάνει την τιμή να συμμετάσχει στο Cooper 24 Ώρες 4Χ4 2009.

Ο Gadasin θα συμμετάσχει στο Cooper 24 Ώρες 4Χ4 2009 με συνοδηγό τον Vladimir Demyanenko και αυτοκίνητο ένα Mitsubishi Pajero V20, 3.5 λίτρα. H συμμετοχή του επιβεβαιώθηκε και θα έχει την υποστήριξη του περιοδικού Τετρακίνηση Mag, των ελαστικών Malatesta και της Αφοι Εγγλεζόπουλοι Ο.Ε.
Scrutinizing will take part at Olympus Plaza, Shmimatari, Greece, from 8:00 sharp, Saturday 28 November. Ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων από την Αττική θα γίνει στις

25 Νοέμβρη, από τις 18:00 μέχρι και τις 22:00 στο
ΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ, Λεωφόρος Φιλής 81, Καματερό


για τα αυτοκίνητα απο την υπόλοιπη Ελλάδα

το πρωί του Σαββάτου 28 Νοέμβρη από τις 8:00 στο
Olympus Plaza στο Σχηματάρι, στη κατεύθυνση προς Αθήνα.
Participants from Bulgaria

Z4 RALLY

1. Ivo Varbanov/Georgi Antov - MITSUBISHI PAJERO
2. Ivo Canov/Petar Canov - JEEP CHEROKEE
3. Yavor Atanasov/Boris Tcervenkov - TOTOTA LC
4. Rusi Rusev/Vlado Milev - RANGE ROVER
5. Chavdar Krachunov/Svetoslava Krachunova - NISSAN PATROL
6. Petar Radev/Georgi Ivanov - MERCEDES G 3.2

OPEN

1. Viktor Mechkarov/Borislav Nikov - LAND ROVER DEFENDER

Στον αγώνα συμμετέχουν 7 πληρώματα από τη Βουλγαρία. Οι

Z4 RALLY

1. Ivo Varbanov/Georgi Antov - MITSUBISHI PAJERO
2. Ivo Canov/Petar Canov - JEEP CHEROKEE
3. Yavor Atanasov/Boris Tcervenkov - TOTOTA LC
4. Rusi Rusev/Vlado Milev - RANGE ROVER
5. Chavdar Krachunov/Svetoslava Krachunova - NISSAN PATROL
6. Petar Radev/Georgi Ivanov - MERCEDES G 3.2

OPEN

1. Viktor Mechkarov/Borislav Nikov - LAND ROVER DEFENDER
 

The racer is published on marathonrally.com. Ο αγώνας μας γίνεται και πάλι είδηση στο marathonrally.com, ένα από τα πιό σημαντικά sites των αγώνων αντοχής 4Χ4 στο κόσμο.
 

Hit Counter