Τεύχος 87, Mάρτης 2013 Tετρακίνητα Νέα  

6. ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΑ ΝΕΑ
H
Jeep στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, Νέο Suzuki SX4, Νέο Ford F-150 Atlas, Νέο Hyundai ix35 στο Σαλόνι της Γενεύης, η Kia Motors Σλοβακίας παρουσιάζει έσοδα ύψους 3,919 δισεκατομμυρίων ευρώ για το οικονομικό έτος 2012, ISUZU – Νο1 στις ταξινομήσεις ελαφρών φορτηγών, NISSAN: Νο1 στις πωλήσεις pick ups για το 2012, δώστε μοναδικό στυλ στο δικό σας JUKE, με το personalisation της Nissan !  

14. ΝΕΑ ΠΡOΙΟΝΤΑ
Tα ελαστικά West Lake στην Ελλάδα, Λύσεις για Jeep Wrangler JK, “Βοηθάς; Eίσαι Jet” - Η JETOIL ενισχύει το έργο οκτώ κοινωφελών φορέων, Warrior Winches τώρα και στην Ελλάδα. 

16.
Δοκιμή: OPEL MOKKA 1.4 TURBO Caffeine… free
Δεν θα τα πάει καλά με την καφεΐνη, λάσπες και χώμα στην περίπτωσή μας, αλλά είναι ένα καλοκατασκευασμένο, ευρύχωρο, πολυτελές, άνετο και δυνατό SUV της κατηγορία Β, που σίγουρα θα κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν.

 
22. Tεχνικό: TΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
Τι κάνει τι; Τι κάνει για ποια χρήση; Τι να επιλέξω; Πώς να βελτιώσω τη συμπεριφορά και τις δυνατότητες; Προσπαθούμε με απλά λόγια να σας δώσουμε τη δυνατότητα να κρίνετε μόνοι σας.
 

28. Tεχνικό: SNORKEL και… ΑΝΑΠΝΟΗ
Στο προηγούμενο τεύχος αναφερθήκαμε στα snorkel, τα πλεονεκτήματά τους, αλλά και το πόσο κακό κάνουν στην αναπνοή, την εισροή αέρα στον κινητήρα που μπορεί να φτάσει σε πολύ μεγάλο ποσοστό, άρα και αντίστοιχη πτώση της ισχύος.
Ο Δημήτρης Χρήστου, ένας αναγνώστης μας, μας έστειλε λύση για το πρόβλημα snorkel και εισροή αέρα. Τα σχέδια που έχει φτιάξει είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικά.  

32. Παρουσίαση: ΠΡΩΤΕΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ
Σαράντα χρόνια ιστορία 

34. Εκδρομή: ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ
Γλιστρώντας πάνω στο χιόνι Στην Ελλάδα το άθλημα της χιονοδρομίας εμφανίζεται για πρώτη φορά το 1928. Το 1952 η Ελλάδα συμμετέχει για πρώτη φορά στους χειμερινούς Ολυμπιακούς με κανονική συγκροτημένη ομάδα. Τριάντα χρόνια αργότερα, ιδρύεται η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Χιονοδρομίας.
 

38. ΝΕΑ ΛΕΣΧΩΝ
H
πίτα του Greek Kia Club, στη Νεμέα με το 4Χ4 Sports Club Ναυπλίου, Οι Ηρακλειώτες ξανά στην Ηπειρωτική Ελλάδα, Η Λέσχη 4Χ4 Ηρακλείου στο οροπέδιο του Λασιθίου, η Go Explore τα κατάφερε…, η πίτα του Santafe Club, Πίτες με τις λέσχες 4X4 Θεσσαλίας, Σκαρτόπιτα!!!, Επίδειξη ΤετρακίνησηςΛέσχη Ιωαννίνων, η πίτα της Λέσχης της Ρόδου, Λέσχη 4×4 Ζαγορίου, η πίτα του Teflon Club για το 2013 

52. ΝΕΑ ΑΓΩΝΩΝ
Αναστολή αγώνων μέχρι… νεωτέρας, παραίτηση της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ, αλλαγή έδρας της ΟΜΑΕ, ελληνική επιτυχία στην Τουρκία, ο δρόμος για το Dakar!!!, παραπομπή και καταδίκη του Γιάννη Αθανασίου 

54. 24 ΩΡΕΣ RALLY RAID 2013
Όλοι μαζί μας!!! O κόσμος, οι αγωνιζόμενοι, οι χορηγοί. Τι άλλο να ζητήσει κανείς σε μία δύσκολη για το σπορ αλλά και οικονομικά περίοδο; Το 24 Ώρες αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα κάτι παραπάνω από αγώνας… κάτι σα θεσμός!!! 

60.
ΑΓΩΝΕΣ 2013
Πού πάμε; Αναβολές, παραλογισμοί, έλλειψη αντικειμενικότητας, συμφέροντα. Μία κατάσταση που έφερε τους Ελληνικούς αγώνες αυτοκινήτου και βέβαια του 4Χ4 στο χείλος του γκρεμού. Τι θα γίνει άραγε αύριο; 

70. KING OF THE HUMMERS Ο αγώνας των αγώνων
Πριν από επτά χρόνια στην έρημο της Ανατολικής Καλιφόρνια 13 φίλοι επρόκειτο να περάσουν ένα σαββατοκύριακο κάνοντας rock crawling στην περιοχή που διεξάγεται σήμερα το
King of the Hammers, την κοιλάδα Johnson. Tότε ήταν που δημιουργήθηκε η ιδέα για έναν από τους μεγαλύτερους και σκληρότερους αγώνες όλου του κόσμου. Ένας αγώνας ο οποίος απαιτεί τέλεια συνεργασία πληρώματος και αυτοκινήτου σε διαδρομές που ακόμα και ένα αυτοκίνητο Trophy δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει 

78. ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ 

80. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Editorial Τεύχος 87
Νέα Φλεβάρης 2013


Νέα Προϊόντα Τεύχος 87

Δοκιμή
Opel Mokka

Τεχνικό Ανάρτηση

Τεχνικό
Snorkel part II

Άξονες Πρωτέας

Εκδρομή Ελατοχώρι Πιερίας

Νέα Λεσχών

Νέα Αγώνων

24
Ώρες 2013

Αγώνες 4Χ4 2013

King of the Hammers

Θύρα 0