Μοναδική επιτυχία είχε η ψηφοφορία για το Καλύτερο Τετρακίνητο 2008. Περισσότερα από 5000 ψηφοδέλτια έφτασαν στο περιοδικό. Ένα από αυτά κέρδισε το μοναδικό μας δώρο: ένα Mercedes G 230 W431.

Όταν πριν από 12 σχεδόν μήνες σκεφτήκαμε να επαναλάβουμε τη ψηφοφορία για το Καλύτερο Τετρακίνητο, σε καμία περίπτωση δε περιμέναμε ότι θα έχει τέτοια επιτυχία. Περισσότερα από 5000 ψηφοδέλτια έφτασαν στο περιοδικό, στη προσπάθειά μας να δούμε πιο τετρακίνητο θεωρούν οι αναγνώστες μας το καλύτερο. Σίγουρα η μεγαλύτερη «δημοσκόπηση» του είδους στην Ελλάδα, χάρη πέρα και πάνω από όλα στο αναγνωστικό μας κοινό, σε όλους εσάς, που θελήσατε να βοηθήσετε, να ψηφίσετε, να πείτε τη γνώμη σας, να διεκδικήσετε το μοναδικό δώρο του διαγωνισμού.

Στις 16 Γενάρη, στις 11:30 το πρωί, στα γραφεία του περιοδικού, έγινε η κλήρωση του νικητήριου ψηφοδελτίου, ανάμεσα στα 3138 που έφτασαν στα χέρια μας. Ο μεγάλος τυχερός ήταν ο Γιώργος Μπαλόκας από τη Μαλακάσα, στα χέρια του οποίου θα φτάσει σύντομα το Mercedes G230 W431!

 

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας; Στο μεγαλύτερο βαθμό δικαιώνουν τις θέσεις μας σαν περιοδικό, σε όλες τις διαστάσεις και την εμπιστοσύνη των αναγνωστών, τη δικιά σας εμπιστοσύνη, στην κρίση της συντακτικής μας ομάδας. Περισσότερα βέβαια στο σχετικό άρθρο που θα δημοσιευθεί στο επόμενο τεύχος, το τεύχος 40 του Μάρτη 09, όπου θα υπάρχει αναλυτική παρουσίαση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας και ανακοίνωση των νικητών ανα κατηγορία και όχι μόνο.

Ένα μικρό μυστικό, το οποίο δεν κρατιόμαστε και θα σας αποκαλύψουμε; Στις 10 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας έχουμε 10 καθαρόαιμα τετρακίνητα, ενώ στις 5 πρώτες ισάριθμα αυτοκίνητα με άξονα εμπρός και πίσω! Με τέτοιους αναγνώστες δίκαια δε θεωρούμαστε το μόνο πραγματικό τετρακίνητο περιοδικό του χώρου στην Ελλάδα;

 Κλείσαμε με τον τρόπο αυτό μία εκπληκτική χρονιά. Μια χρονιά που πέρα από την εντυπωσιακή σε συμμετοχή αναγνωστών ψηφοφορία, είχε ακόμη πολλές καινοτομίες. Να σας θυμίσουμε τη Διάχυση του μονοπατιού Ε4, την πρωτοπόρα για το χώρο αξιολόγηση της τετρακίνησης, το Τετρακίνηση Mag Cup για τον καλύτερο τετρακίνητο και βέβαια τη συμμετοχή μας στην οργάνωση του σημαντικότερου αγώνα 4Χ4 των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα, του Goodyear 24 Ώρες 4Χ4 2008. Με απλά λόγια; Το Τετρακίνηση Mag δεν είναι ένα ακόμη περιοδικό. Είναι το μοναδικό περιοδικό που ασχολείται με την τετρακίνηση, την εκτός δρόμου κίνηση, τους αγώνες 4Χ4, τα τεκταινόμενα στο χώρο ΑΠΟ ΜΕΣΑ και όχι σαν απλός παρατηρητής.

 

Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι τετρακίνητοι έρχονται στην παρέα μας. Και εμείς παρακολουθούμε το θέριεμα αυτό με περίσσια ικανοποίηση, αφού ο χώρος του 4Χ4 δεν είναι απλά ο επαγγελματικός μας χώρος, αλλά ολόκληρη η ζωή μας. Σας ευχαριστούμε όλους που μας τιμάτε με την φιλία σας. Ελπίζουμε να παραμείνουμε αντάξιοί της. Δε μπορούμε τίποτε παραπάνω από το να σας υποσχεθούμε να το προσπαθήσουμε με όλη μας τη δύναμη…

 

Hit Counter