bullet

Τετρα Γλέντι

 Όταν δεν λείπει το κέφι. Όταν δεν λείπει η φαντασία. Όταν αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από όσα μας χωρίζουν. Τότε συγκεντρώσεις όπως το festival τετρακίνησης δεν μπορεί παρά να έχουν επιτυχία. Ζήστε μέσα από τις φωτογραφίες, όσα έλαβαν χώρα στο Attart Off Road End στις 22 Ιουλίου.

 

bullet

Grand στο… τετράγωνο

 Αν το Grand Cherokee είναι grand – μεγάλο – το Commander τι είναι; Πάνω στο ίδιο πάτωμα η Jeep επιχειρεί να μας δώσει το πρώτο της μεγάλο τετρακίνητο μετά το Wagoneer. Όταν το μέγεθος δεν είναι το πρόβλημα, η κορυφαία έκδοση του νέου Jeep, σίγουρα εντυπωσιάζει.

 

bullet

TEST LANDWIND

Δοκιμάζουμε το αμφιλεγόμενο κινέζικο τετρακίνητο

 

bullet

Συνέντευξη Γιάννης Κοκκολάκης

Dr Caoutchouk!!!

 O πιο γνωστός τετρακίνητος ανά το πανελλήνιο. Ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό κάποιος θα γνωρίζει τον «λαστιχά με τη κλούβα, που λέει καλαμπούρια». Από ουραγός στο Ακρόπολις, μέχρι τεχνικός έφορος στα trial και από «βάρδος» της Ιλιάδας, μέχρι αφυπνιστής της παρέας με τη βοήθεια της… Βουγιουκλάκη.

 

bullet

To festival τηςμπριτζόλας

Οι BRAT, στα ελληνικά οι… φίλοι της μπριτζόλας, μία από τις πιο δυναμικές εκτός δρόμου ομάδες, οργάνωσαν στις αρχές του Ιούλη το Beach Party τους στο Χερόμυλο της Εύβοιας. Απολαύστε μαζί τους τα τεκταινόμενα του τριημέρου.

 

bullet

Τουμπανοκρουσίες!!!

Ποιός ξέρει τι… όνειρο θα έβλεπε το χρυσαφί Jimny τη μέρα που… γεννήθηκε; Σήμερα, μετά την περιποίηση από την Xtreme 4X4, το μόνο κοινό με τα αδελφάκια του είναι το σήμα και τα σωθικά του κινητήρα

 

bullet

ΤΕΧΝΙΚΟ

Recovery μέρος 1ο

Ανάλυση του πως επαναφέρουμε ένα αυτοκίνητο στον... ίσιο δρόμο, αφού πρώτα το έχουμε βγάλει εκτός!!!

 

bullet

Αθήνα - Πεκίνο 2008

Ένα ταξίδι ζωής

 Ξεκίνησε σαν μεταξύ σοβαρού και αστείου εδώ και δύο χρόνια. Σήμερα, στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, το σχέδιο να φτάσουμε οδικά για τους ολυμπιακούς στην Κίνα είναι ένα γεγονός.

 

bullet

Εξόρμηση Τυνησία

Τιθασεύοντας την άμμο

 

bullet

TRANSYLVANIA ADVENTURE TROPHY 2006

Απόλυτη πρόκληση

Κατά γενική ομολογία ο δυσκολότερος 4Χ4 αγώνας επί ευρωπαϊκού εδάφους, με τις φετινές καιρικές συνθήκες να τον κάνουν ακόμη σκληρότερο. Από τις 14 ομάδες τερμάτισαν μόλις οι 8, αποδεικνύοντας τη δυσκολία των δοκιμασιών.

 

bullet

Women on Mud

Και οι γυναίκες μπορούν

Ένας αγώνας ξεχωριστός από τους άλλους. Οι γυναίκες δίνουν το δικό τους στίγμα στο Attart Off Road Park

 

bullet

RALLY RAID ΠΗΛΙΟΥ

 Οι συνήθεις ύποπτοι

Στη σκιά της αίγλης των αγώνων των προηγούμενων χρόνων, ο αγώνας του Πηλίου είχε τις γνωστές συμμετοχές και πρωταγωνιστές τους ίδιους – συνήθεις – ύποπτους.

 

bullet

2ος Αγώνας Κυπέλλου Τετρακίνηση Mag

 Ανατροπές

Με 29 συμμετοχές, ο δεύτερος αγώνας του θεσμού, ήταν ένας από τους πιο πετυχημένους αγώνες της χρονιάς, παρόλη την κακή ημερομηνία και το γενικότερο κλίμα του περιορισμένου ενδιαφέροντος.

 

 

Και πολλά άλλα