Καλύτερο Τετρακίνητο 2008

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketH μεγάλη ανταπόκριση της ψηφοφορίας για το Καλύτερο Τετρακίνητο του 2007, μας… αναγκάζει να συνεχίσουμε και το 2008! Ο διαγωνισμός επιστρέφει από το τεύχος Μαρτίου και για 10 ολόκληρα τεύχη, μέχρι και αυτό του Δεκεμβρίου 2008. Σε κάθε τεύχος θα υπάρχει ένα κουπόνι με τα υποψήφια αυτοκίνητα, τέσσερα από τα οποία μπορεί να… σταυρώσει ο κάθε συμμετέχον.

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketΔεν είναι ο τρόπος. Δεν είναι το όνομα. Τι είναι λοιπόν αυτό που αλλάζει για το 2008; Τίποτε παραπάνω τίποτε λιγότερο από το δώρο που θα κερδίσει ένας τυχερός αναγνώστης: ένα εκπληκτικό Mercedes G230 W461! Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στον αριθμό των…ψηφοδελτίων που θα συμμετάσχει κάποιος στο διαγωνισμό.Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Υποψήφια αυτοκίνητα θα είναι όλα τα τετρακίνητα της ελληνικής αγοράς με εκτός δρόμου δυνατότητες, καθώς και όσα θα παρουσιαστούν μέσα στο 2008. Τα τελευταία θα προστείθονται στο κουπόνι μόλις θα γίνεται η παρουσίασή τους στην Ελλάδα. Δεν θα υπάρχουν κατηγορίες στο κουπόνι, παρά μόνο μία λίστα με όλα τα υποψήφια αυτοκίνητα, από τα οποία θα μπορείτε να… ψηφίσετε το πολύ τέσσερα.

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketΤι περιμένετε λοιπόν; Συμπληρώστε σήμερα το κουπόνι του διαγωνισμού που θα βρείτε στα τεύχη του περιοδικού. Έγκυρα θα είναι τα κουπόνια που θα φτάσουν στο περιοδικό μέχρι της 31 Δεκέμβρη 2008. Η κλήρωση του δώρου και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει Παρασκευή 16 Γενάρη 2009. Δεν θα γίνουν δεκτές φωτοτυπίες του κουπονιού συμμετοχής και… ιδιόχειρα κουπόνια.

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketΌπως είναι λογικό δεν μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στην Terra Magna, οι συνεργάτες του περιοδικού, οι εργαζόμενοι στις εταιρίες που αντιπροσωπεύουν αυτοκινητοβιομηχανίες στην Ελλάδα και οι πρώτου βαθμού συγγενείς όλων αυτών.

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketΠερισσότερα και το πρώτο κουπόνι στο τεύχος Μάρτη που θα κυκλοφορήσει στις 5 του μήνα, όπως πάντα.

Hit Counter